Gabriela Firea se revoltă la adresa lui Vlad Voiculescu: ”Sinistrul Sănătății trebuie să plece. E un ministru prost”

Senatoarea PSD susține că tragedia de la ”Victor Babeș” reprezintă încă o dovadă strigătoare la cer a dezorganizării actualului ministru al Sănătății. Aceasta face referire la Vlad Voiculescu cu apelativul ”sinistrul sănătății”.

13 apr. 2021, 19:40
Gabriela Firea se revoltă la adresa lui Vlad Voiculescu: ”Sinistrul Sănătății trebuie să plece. E un ministru prost”

Gabriela Firea se revoltă la adresa ministrului Sănătății. Senatoarea PSD consideră că tragedia de la ”Victor Babeș” se adaugă motivelor care arată că Vlad Voiculescu trebuie să plece, fiind o dovadă strigătoare la cer a dezorganizării actualului ministru al Sănătății.

Mai mult decât atât, Gabriela Firea a precizat faptul că parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Vlad Voiculescu trebuie să voteze moțiunea depusă de PSD, totul pentru a arăta că nu sunt complicii acestuia. Fostul edil al Capitalei susține că USR a admis că Vlad Voiculescu este un ministru prost, însă fiind ministrul partidului acesta este mai important decât interesul public și sănătatea sau viața românilor.

Citește și: Youtube atrage atenţia SENATULUI. Platforma ameninţă cu închiderea paginii instituţiei în urma mesajelor instigatoare ale Dianei Șoșoacă

Gabriela Firea se revoltă la adresa ministrului Sănătății

”Tragedia de la spitalul Victor Babeș se adaugă motivelor de o gravitate extremă pentru care „SINISTRUL SĂNĂTĂȚII” Vlad Voiculescu TREBUIE să plece. Este încă o dovadă strigătoare la cer a dezorganizării, a perpetuării improvizațiilor criminale, a deciziilor proaste, a managementului catastrofal al actualului ministru al Sănătății. Parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Voiculescu trebuie să voteze moțiunea depusă de noi, pentru a arăta alegătorilor lor că nu sunt complicii acestui SINISTRU AL SĂNĂTĂȚII. Altfel rămân doar niște mincinoși, care își bat joc pe față de oamenii care i-au votat!

PSD București denunță categoric tupeul cinic al lui Barna care declamă sfidător că Voiculescu ” nu e un diamant pentru managementul Sănătății, dar e cea mai bună opțiune pe care o avem” și cere parlamentarilor PNL să nu uite că sunt în slujba oamenilor. Altfel spus, USR admite că Sinistrul Sănătății Vlad Voiculescu e un ministru prost, dar e ministrul lor și asta e mai important decât interesul public și sănătatea sau viața românilor” , este mesajul postat de Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și: PSD cere demisia ministrului Sănătății: ” În mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane”