Gabriela Firea şi Florentin Pandele, sport în izolare: Mişcarea creşte imunitatea VIDEO

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea și primarul orașului Voluntari Florin Pandele au făcut sport în izolare. Cei doi politicieni au făcut împreună câteva exerciții ușoare, care pot fi făcute fără echipament de specialitate.

RomaniaTV.net
26 apr. 2020, 11:23
Gabriela Firea şi Florentin Pandele, sport în izolare: Mişcarea creşte imunitatea VIDEO

”Se simte că nu am mai făcut de mult, la mine trosnește coloana. Aici, Florin mă întrece” , a mărturisit Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea anunţă lansarea unui site gratuit pentru eliberarea de reţete şi concedii medicale în vreme de coronavirus

Cei doi au fost filmați de către unul dintrei cei doi copii, iar Gabriela Firea a resimțit mai multe exerciții în coloană.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a suferit o nouă operație la colon. Firea a fost operată la spitatul ”Dr. Ioan Cantacuzino” și la final a explicat că medicii din România sunt cu adevărat profesioniști, iar cei care i-au recomandat să se opereze în străinătate au greșit.

Interventia a avut loc la spitalul „Dr. Ioan Cantacuzino” și a fost realizată de aceeași echipă de medici alcătuită din managerul Spitalului Cantacuzino, Conf. Dr. Iulian Brezean – doctor în științe medicale, directorul medical Dr. Sorin Petrea- medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Dr. Mihaela Vilcu- medic primar chirurgie generala si Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI.