Gabriela Firea şi Florin Pandele, mărturisiri emoţionante în ziua de Paşte: „Suntem nişte oameni normali, nu suntem rupţi de realitate”

Gabriela Firea şi Florin Pandele au făcut mărturisiri emoţionante în ziua de Paşte. Aceştia au vorbit despre viaţa între familie şi politică.

02 mai 2021, 15:48

Gabriela Firea şi Florin Pandele, mărturisiri emoţionante în ziua de Paşte. Senatorul PSD şi primarul oraşului Voluntari au vorbit în zi de sărbătoare despre viaţa între familie şi politică.

Gabriela Firea şi Florin Pandele, mărturisiri emoţionante în ziua de Paşte: Nu suntem rupţi de realitate

„Suntem nişte oameni normali, care trăiesc cu picioarele pe pământ. Nu suntem rupţi de realitate.

La noi primavara e plina de sarbatoare, avem multi sărbătoriţi. E o perioada foarte frumoasa, vrem ca fiecare zi sa fie o sarbatoare. Chiar daca avem un program intens, încercăm să le lasam amintiri frumoase copiilor. Ei apreciaza foarte mult cand Florin le citeste cartti de rugaciuni, fabule”, au povestit senatorul PSD şi primarul din Voluntari, la Antena 3. 

Gabriela Firea: M-am îngrăşat forţat 10 kilograme

Fostul primar al Capitalei a vorbit despre perioada în care a fost nevoită să se îngraşe 10 kilograme şi a dezvăluit cum reuşeşte acum să se menţină în formă şi să aibă o silueta de invidiat.

„Soţul imi da foarte multa energie, nu ma lasa sa ma plictisesc. La ultima interventie medicul mi-a spus că trebuie sa ma intremez, deoarece aveam putine kilograme. In trei luni de zile am fost nevoită să iau 10 kilograme. Mama şi cumnata m-au ajutat. Erau foarte fericite ca in sfarsit mananc si eu ciorbita si tot felul de mancaruri care mai de care mai alese”, a povestit fostul primar al Capitalei.

Citeşte şi EXCLUSIV. Gabriela Firea: „Va fi genocid pentru pensionari!”. Scandal imens după ultima decizie a Guvernului

Ce s-a întâmplat cu caracatiţa Firea-Pandele

„Din 850 de angajati ai primariei, sa ai doi-trei consilieri in care ai incredere este dreptul oricarui demnitar. Are dreptul să-şi ia informaţiile de la cine are incredere. nu reprezinta un abuz. Vor cădea în propria groapă.

In loc sa faca ceea ce este necesar pt cetateni, noul primar işi consuma energia sa sape prin documente sa gaseasca ceva pt posibilul candidat Gabriela Firea de peste 3 ani si jumatate ca să ma scoata asa din cursă. Orasul este plin de gropi, de sobolani, va fi plin de tantari. In mod intentionat facturile nu s-au platit catre companiile de igienizare”, a declarat Senatorul PSD.

Florin Pandele a mărturisit că încă primesc ameninţări.

„În romania femeile sunt mai puternice decat barbatii. Amenintari primesc tot timpul. Mi se trimit mesaje şi comentarii”, a povestit soţul Gabrielei Firea.