Gabriela Firea şi Simona Gherghe şi-au lansat al doilea album cu muzică populară VIDEO

Gabriela Vrânceanu Firea şi Simona Gherghe au pregătit o surpriză fanilor. Acestea au scos un CD de sărbători cu muzică populară.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 13:38
Gabriela Firea şi Simona Gherghe şi-au lansat al doilea album cu muzică populară VIDEO

Gabi Firea şi Simona Gherghe s-au pus pe cântat şi au mai înregistrat un album cu muzică populară. Aseară, la petrecerea de lansare, realizatoarele TV şi-au întreţinut invitaţii cu melodiile proprii.

„Ei ne fac nouă concurenţă pentru că sunt din ce în ce mai mulţi artişti care realizează emisiuni şi o fac foarte bine. Aşa că am spus şi eu şi Simona de ce să nu încercăm şi noi acest domeniu atât de tentant”, a declarat Gabriela Firea.

Ovidiu Komornyik, producătorul albumului, a spus că este loc pentru toată lumea în acest domeniu: „Este loc pentru toată lumea, nu există concurenţă între artişti pentru că publicul este atât de generos încât poate să-i iubească pe toţi. Ele cântă folclor autentic românesc şi o fac foarte bine, vă spun cu toată certitudinea.”

Simona Gherghe a mărturisit că cele patru melodii pe care le-a ales pentru acest CD au o semnificaţie deosebită pentru ea: „Am ales până la urmă patru, sunt melodiile pe care mama mi le cânta când eram mică şi mi-ar plăcea foarte tare să le transmit şi copiilor mei”.

Prestaţia celor două vedete a fost apreciată şi de fosta lor colegă, Simona Pătruleasa: „Sinceră să fiu nu este o surpriză pentru că ştiam că ele sunt talentate şi mă aşteptam să se întâmple şi lucrul ăsta. Cred că era nevoie de muzică de petrecere, mai ales că în ultimul timp a fost ba criza, ba momente neplăcute şi chiar era nevoie, mai ales acum de sărbători”.

Gabriela Vrânceanu Firea şi Simona Gherghe nu sunt la prima colaborare muzicală. Acum trei ani, ele au lansat „Trandafiri de la Moldova”, un CD cu muzică populară din zona Moldovei . Pe noul album „De petrecere” cele două realizatoare TV au înregistrat melodii din mai multe zone ale ţării.