Gabriela Firea: „Sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi parlamentarele”

Primarul general al Capitalei a făcut acuzaţii foparte grave în direct la România TV.

RomaniaTV.net
25 oct. 2020, 18:50
Gabriela Firea: „Sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi parlamentarele”

Gabriela Firea a declarat, duminică seara, în exclusivitate la România TV, că există suspiciuni că actuala putere ar pregăti fraudarea alegerilor parlamentare.

„Teama mea este ca daca nu se iau masuri ferme, sunt convinsa ca se pregatesc sa fraudeze si parlamentarele. Altfel, cum va explicati ca, desi PSD are un procent mare in preferintele romanilor, ei exclud si se gandesc doar la un guvern de dreapta, deja isi disputa premierul. Daca va castiga PSD alegerile, cum sa dea PNL premierul?

Au modificat grosolan cifrele, la unele sectii sunt sute de voturi puse din pix pentru candidatul dreptei. Avem si marturiile scrise ale catorva colegi, care vor spune cum s-a produs aceasta frauda. Pastram nepublice cateva elemente, mai grave decat ce s-a anuntat pana acum, pe care le vom prezenta direct instantei. Totul e posibil, dar daca se ia astfel de decizie peste un an-doi, nu stiu daca mai este relevant. Daca se poate lua aceasta decizie mai devreme nu stiu, nu pot anticipa evolutia anchetei. E posibil sa incepa mandatul primarul ales prin fraudda si, la un moment dat, in functie de evolutia anchetei, sa se incheie acel mandat si sa se organizeze din nou alegeri, cat timp probele sunt extrem de clare si bineinteles ca verdictul acesta va fi. Este absolut normal sa se incheie un mandat castigat prin frauda.”, a declarat liiderul PSD.

Gabriela Firea continuă seria atacurilor dure la PNL şi Nicuşor Dan: Plicuşor e primar ales din butoane. Promite lapte şi miere!