Gabriela Prisăcariu, are parte de clipe de coșmar! Soția lui Dani Oțil se confruntă cu probleme grave cu fiul său. „O mare traumă și nu reușesc”

Gabriela Prisăcariu a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea. Proaspăta mămică se confruntă cu o problemă cu totul atipică. Iată despre ce este vorba.

25 mai 2023, 21:29
Gabriela Prisăcariu, are parte de clipe de coșmar! Soția lui Dani Oțil se confruntă cu probleme grave cu fiul său. „O mare traumă și nu reușesc”
Gabriela Prisăcariu, are parte de clipe de coșmar! Soția lui Dani Oțil se confruntă cu probleme grave cu fiul său. „O mare traumă și nu reușesc”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, este constant activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii ei toate situațiile pe care le întâmpină în viața ei. Vedeta s-a dovedit a fi extrem de transparentă, de-a lungul timpului. Frumoasa blondină nu se ferește să vorbească și despre momentele mai puțin plăcute pe care le trăiește. Ultima situație pe care Gabriela Prisăcariu a împărtășit-o i-a șocat pe internauți.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu vor ține cont de tradiții în ziua nunții. Ce spune vedeta despre momentul mult așteptat: „În niciun caz, spre dezamăgirea părinților”

Soția lui Dani Oțil a mărturisit că se confruntă cu o problemă total neașteptată, care este legată chiar de fiul ei, Luca Tiago. Atât Gabriela Prisăcariu, cât și Dani Oțil sunt extrem de îngrijorați, fiind foarte aproape să atingă limita exasperării. Iată despre ce este vorba!

În ultima vreme, fiul blondinei refuză sub orice formă să se mai dezbrace. Ba chiar mai mult de atât, micuțul Tiago nu mai vrea să stea nici la băiță. Părinții sunt de-a dreptul disperați, iar Gabriela a dezvăluit că a încercat toate metodele care i-au putut trece prin minte, pentru a-l face să uite de această fixație. Se pare că, totuși, nimic nu a funcționat, iar micuțul pur și simplu nu vrea să fie văzut dezbrăcat.

Ajunsă în pragul disperării, Gabriela Prisăcariu a cerut sfatul internauților care o urmăresc pe rețelele de socializare. Aceasta a explicat că au epuizat toate ideile pe care le aveau.

„Am trecut noi de vaccin, dar am rămas cu o problemă, se pare, și mai gravă. Tiago nu mai vrea să se dezbrace, nu mai vrea să fie schimbat de bluziță și nu vrea să mai facă baie, pentru că nu vrea să stea dezbrăcat. Am încercat în toate modurile posibile, cu vorba bună, vorba mai puțin bună. Deci nu știu ce să mai fac, efectiv, nu reușesc să-l schimb, este un mare circ, un mare plâns, o mare traumă și nu reușesc să-i mai fac băiță.”, a povestit Gabriela Prisăcariu, pe pagina personală de Instagram.

Gabriela Prisăcariu dezvăluire cutremurătoare

De curând, șoția lui Dani Oțil a dezvăluit că și ea s-a confruntat cu o problemă, pe care din nefericire, o întâmpină multe mămici. Modelul a explicat că s-a confruntat cu episoade ale depresiei post-partum. Aceasta a declarat că nu a vrut să vorbească despre acest subiect, dar că au fost clipe extrem de dificile pentru ea la momentul respectiv.

„Mi-am dat seama atunci doar că nu voiam să accept. M-am crezut puternică așa că nu am spus nimănui. Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pentru Ego.ro.

Citește și: Acuzații grave la adresa restaurantului lui Dani Oțil. Un client șterge pe jos cu prezentatorul. ”A venit mâncarea, puiul încă respira”