Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu vor ține cont de tradiții în ziua nunții. Ce spune vedeta despre momentul mult așteptat: „În niciun caz, spre dezamăgirea părinților”

Gabriela Prisăcariu așteaptă cu nerăbdare ziua nunții și spune că ea și Dani Oțil nu vor ține cont de tradiții, dar se vor distra împreună cu familia și prietenii.
Alina Costache
25 mai 2023, 08:30
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu vor ține cont de tradiții în ziua nunții. Ce spune vedeta despre momentul mult așteptat: „În niciun caz, spre dezamăgirea părinților”
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu țin cont de tradiții în ziua nunții

Recent, Gabriela Prisăcariu a fost prezentă la un eveniment monden, unde a purtat o ținută superbă. Modelul a vorbit despre relația pe care o are cu viitorul soț, despre copilul lor, dar și despre nunta care se apropie.

Vedeta a dat detalii despre nunta care va avea loc vara aceasta. Ea și Dani Oțil nu vor respecta tradițiile și vor avea o nuntă simplă, alături de familie și prieteni.

Citește și: Acuzații grave la adresa restaurantului lui Dani Oțil. Un client șterge pe jos cu prezentatorul. ”A venit mâncarea, puiul încă respira”

„Sunt pregătită. Am rochia de mireasă, deci restul nu mai contează. Dacă mi-am găsit rochia de mireasă perfectă pentru mine, pentru că am purtat foarte multe rochii de mireasă de-a lungul anilor și atunci nu găseam niciun model pe care să îl simt că e cu adevărat rochia mea de mireasă. Sincer, de-abia aștept. Îmi doresc foarte mult să mergem la biserică, mi se pare un lucru extrem de important și pe urmă petrecerea bineînțeles.

Nu o să respectăm nicio tradiție, spre dezamăgirea părinților. Nu o să facem cu tradiții, în niciun caz. Noi pur și simplu vrem să mergem la biserică, după să ne distrăm în familie, cu prietenii și asta e tot. Cine o să ne cânte va rămâne surpriză, o să vedeți”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru wowbiz.ro.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre al doilea copil. Blondina a dezvăluit vestea: „Un frățior sau o surioară”

Cu ce se ocupă Gabriela Prisăcariu

Gabriela este model și iubește să defileze și să fie în lumina reflectoarelor, dar de când a devenit mămică nu a mai fost la fel de activă. Vedeta a revenit recent la job și recunoaște că are emoții atunci când urcă pe scenă.

„Lumea nu crede că am emoții, dar am la fiecare prezentare, pentru că îmi doresc să îmi iasă foarte bine și atunci bineînțeles că am și emoții”, mai spune vedeta.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!