Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu vor ține cont de tradiții în ziua nunții. Ce spune vedeta despre momentul mult așteptat: „În niciun caz, spre dezamăgirea părinților”

Gabriela Prisăcariu așteaptă cu nerăbdare ziua nunții și spune că ea și Dani Oțil nu vor ține cont de tradiții, dar se vor distra împreună cu familia și prietenii.

25 mai 2023, 08:30
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu vor ține cont de tradiții în ziua nunții. Ce spune vedeta despre momentul mult așteptat: „În niciun caz, spre dezamăgirea părinților”
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu țin cont de tradiții în ziua nunții

Recent, Gabriela Prisăcariu a fost prezentă la un eveniment monden, unde a purtat o ținută superbă. Modelul a vorbit despre relația pe care o are cu viitorul soț, despre copilul lor, dar și despre nunta care se apropie.

Vedeta a dat detalii despre nunta care va avea loc vara aceasta. Ea și Dani Oțil nu vor respecta tradițiile și vor avea o nuntă simplă, alături de familie și prieteni.

Citește și: Acuzații grave la adresa restaurantului lui Dani Oțil. Un client șterge pe jos cu prezentatorul. ”A venit mâncarea, puiul încă respira”

„Sunt pregătită. Am rochia de mireasă, deci restul nu mai contează. Dacă mi-am găsit rochia de mireasă perfectă pentru mine, pentru că am purtat foarte multe rochii de mireasă de-a lungul anilor și atunci nu găseam niciun model pe care să îl simt că e cu adevărat rochia mea de mireasă. Sincer, de-abia aștept. Îmi doresc foarte mult să mergem la biserică, mi se pare un lucru extrem de important și pe urmă petrecerea bineînțeles.

Nu o să respectăm nicio tradiție, spre dezamăgirea părinților. Nu o să facem cu tradiții, în niciun caz. Noi pur și simplu vrem să mergem la biserică, după să ne distrăm în familie, cu prietenii și asta e tot. Cine o să ne cânte va rămâne surpriză, o să vedeți”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru wowbiz.ro.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre al doilea copil. Blondina a dezvăluit vestea: „Un frățior sau o surioară”

Cu ce se ocupă Gabriela Prisăcariu

Gabriela este model și iubește să defileze și să fie în lumina reflectoarelor, dar de când a devenit mămică nu a mai fost la fel de activă. Vedeta a revenit recent la job și recunoaște că are emoții atunci când urcă pe scenă.

„Lumea nu crede că am emoții, dar am la fiecare prezentare, pentru că îmi doresc să îmi iasă foarte bine și atunci bineînțeles că am și emoții”, mai spune vedeta.