Gabriela Prisăcariu are probleme cu sarcina. Ce a păţit soţia lui Dani Oţil

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că s-a confruntat cu probleme de sănătate în urmă cu o zi. Vedeta a avut dureri de fiere, după ce a mâncat chipsuri picante.

09 iun. 2021, 17:19
Gabriela Prisăcariu are probleme cu sarcina. Ce a păţit soţia lui Dani Oţil

Gabriela Prisăcariu are probleme cu sarcina. Au mai rămas câteva luni până ce soţia lui Dani Oţil va deveni mămică, iar aceasta le-a mărturisit fanilor că a întâmpinat o problemă de sănătate.

Gabriela Prisăcariu are probleme cu sarcina

Vedeta a mărturisit că a avut poftă de chipsuri picante, însă acestea nu i-au picat deloc bine, întrucât, de fel, ea nu mănâncă picant. Iar după ce a făcut-o, a simțit dureri la fiere, iar acum trebuie să consume doar sucuri naturale, până ce lucrurile vor reveni la normal.

Dani Oțil, mesaj umilitor pentru Mihaela Rădulescu după ce s-a însurat. „Se pot depune flori și la Monaco!”

„În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci, astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc, bebelușule”, a scris Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă. GALERIE FOTO

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au spus „Da!” în fața ofiețerului de stare civilă la data de 15 mai. Recent, cei doi au împlinit trei ani de relație, sărbătorind evenimentul la Milano, în Italia.