Gabriela Prisăcariu, atac dur la adresa lui Dani Oțil. Cum l-a numit aceasta pe soțul ei

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de când au devenit părinți par că fac echipă minunată când vine vorba despre creșterea și educarea micuțului Tiago.

25 oct. 2022, 17:05
Gabriela Prisăcariu, atac dur la adresa lui Dani Oțil. Cum l-a numit aceasta pe soțul ei

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor a evoluat cu pași repezi, iar atunci când nimeni nu se aștepta, iubita lui Dani Oțil a dat mare veste că va fi mămică.  Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare și le place să împărtășească cu fanii lor toate momentele frumoase. Câteodată celor doi le place să se mai tachineze, lucru care pe urmăritorii celor doi îi încântă.

Gabriela Prisecariu, atac dur la adresa lui Dani Otil. Ce a putut să spună despre acesta

Despre Dani Oțil se știe că este un coleg bun și haios și…zgârcit. În urmă cu ceva timp prietenii matinalului susțineau că nu le prea face cinste, iar mâncarea de la restaurantul pe care îl are nu este deloc ieftină. Mai mult, fostul coleg de breaslă, Cătălin Oprișan l-ar fi luat la rost pe Dani Oțil la emisiunea iUmor spunând despre acesta că „nu mănâncă niciodată la restaurant că este prea scump”. Nici iubita lio Gabriela Prisecariu nu l-a iertat pe acesta și într-o postare l-a numit pe acesta zgârcit.

„Momentul acela când tati e zgârcit și nu dă drumul la căldură.”, a fost mesajul Gabrielei la poza în care îl are în brațe pe micuțul Tiago care poartă o căciulă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își mai doresc un copil

Cei doi trăiesc o poveste frumoasă de dragoste și îl au împreună pe micuțul Tiago care le face viața mai frumoasă. Chiar și așa cei doi își mai doresc un copil, mai ales că abia au prins gustul  de a fi părinți, iar Gabriela arată spectaculos și a reușit să să își revină spectaculos după sarcină.

Cu toate că cei doi s-au lovit de foarte multe ori de multe critici în relația lor, pentru cei doi nu a contat acest lucru așa că au decis să își trăiască povestea de dragoste în armonie.

Citeșyte și:Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ. A vrut să se despartă de soţia lui: „Am ratat criza de 40 de ani”

Citește și Geta Sterp este în culmea fericirii. A dat vestea la scurt timp de la nuntă: „Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta”