Geta Sterp este în culmea fericirii. A dat vestea la scurt timp de la nuntă: „Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta”

Geta Sterp este în culmea fericirii. Mezina familiei s-a căsătorit în urmă cu două săptămâni, iar viaţa ei urmează să se schimbe radical. Unul dintre cele mai grele momente este că va trebui să lase în spate locurile natale.

25 oct. 2022, 10:52

Geta Sterp este în culmea fericirii, după ce şi-a unit destinul cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu. Tânăra s-a angajat dja la firma pe care o deține soțul ei, însă, a vizitat un loc la care ţine foarte mult şi anume la stâna de oi.

Citeşte şi: Geta Sterp, sora lui Culiță, își face luna de miere la stână. Cum a fost surprinsă proaspăta mireasă, la mai puțin de o săptămână de la nuntă

Geta Sterp este în culmea fericirii

Recent, tânăra a postat un vlog, în care s-a filmat, împreună cu Liviu, în timp ce mergea la stână, pentru a lua două oi. Geta Sterp a fost extrem de bucuroasă şi a împărtăşit vestea cu prietenii virtuali. „Probabil vă era dor de un astfel de vlog, uitați pe unde sunt. Mă duc cu el (n. red. Liviu, mâna dreaptă a familiei Sterp la treburile gospodărești) până la oi, că trebuie să luăm două oi să facem sloi (n. red. un fel de mâncare) și am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta, că mă duc la oi și să știți că încă avem oi și o să mai avem.(…) Am zis să vă arăt și vouă cât de frumoasă e viața asta, te încarci cumva pozitiv”, a spus Geta Sterp în ultimul vlog postat pe internet.

Chiar dacă plecarea ei a făcut-o să plângă în hohote, pentru că nu va mai putea avea grijă de oile familiei, Geta nu a ascuns acest lucru de fanii săi, ba chiar a inclus aceste momente grele pentru ea în vlog-ul pe care l-a postat înainte de a face pasul cel mare.

Am emoții și îmi vine să plâng, nu știu câți dintre voi înțelegeți treaba asta. Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține. Am plecat de acasă și merg în calea oilor și venind așa pe drum m-a luat melancolia.

Nu știu câți dintre voi înțelegeți, după cum spuneam, mai este foarte puțin timp și mă căsătoresc și sunt foarte fericită din acest motiv și știu că o să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente.

Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit. Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima data când vin să cobor oile de la munte”, a povestit Getuța  în vlogul de dinainte de a se căsători.