Gabriela Prisăcariu, despre al doilea copil. Blondina a dezvăluit vestea: „Un frățior sau o surioară”

Gabriela Prisăcariu, despre al doilea copil. Blondina şi Dani Oţil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de aproximativ cinci ani, şi au împreună un băieţel. Cei doi au devenit părinţi în urmă cu aproape doi ani şi sunt tare mândri de băieţelul lor, Tiago.

09 mai 2023, 09:20
Gabriela Prisăcariu, despre al doilea copil. Blondina a dezvăluit vestea: „Un frățior sau o surioară”
Gabriela Prisăcariu, despre al doilea copil

Gabriela Prisăcariu, despre al doilea copil. Blondima a explicat că încă există nopți albe, întrucât Luca Tiago este încă mic și se trezește destul de des, iar un al doilea copil, cel puțin deocamdată, nu este în plan.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu l-a prins „în flagrant” pe Dani Oțil. Ce reacție a avut blondina: „Vai de capul meu!”

Gabriela Prisăcariu, despre al doilea copil

Cu toate acestea, modelul își dorește ca în viitor, când fiul ei va mai crește, să îi ofere un frățior sau o surioară. „Sunt model. Încerc să-mi țin acest job. Să fac cât mai multe lucruri. În momentul în care o să dormim o noapte întreagă, probabil atunci o să ne gândim și la un frățior sau o surioară”, a spus Gabriela, pentru Cancan.ro.

Soția lui Dani Oțil a mărturisit că depresia postnatală nu a ocolit-o nici pe ea, așa cum s-a întâmplat în cazul mai multor vedete. Gabriela spune că avea zile când plângea pe ascuns în casă, pe ascuns, să nu o vadă nimeni.

Chiar dacă multe persoane trec peste această perioadă cu ajutorul unor specialiști, vedeta spune că a reușit singură să-și înfrângă starea depresivă.

Am scăpat repede de ele, din prima lună, pentru că m-am stresat extrem de tare. Probabil a fost și o depresie acolo, pe care nu am vrut să o accept, și atunci kilogramele s-au topit.

Mi-am dat seama atunci doar că nu voiam să accept. M-am crezut puternică așa că nu am spus nimănui.

Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok”, a mai dezvăluit Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu a început pregătirile pentru cununia religioasă

Soția lui Dani Oțil a dezvăluit că a ales deja rochia de mireasă și că nu intenționează să aibă mai multe ținute pentru ceremonie, ci doar una singură. De asemenea, Gabriela Prisăcariu a mărturisit că are mari emoții în legătură cu cununia religioasă, mai ales că a devenit extrem de emotivă de când a devenit mamă.

Cred că o să rămân la una, îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea. De când am născut am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge. Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine.

Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”, a declarat Gabriela Prisăcariu.