Gabriela Prisăcariu l-a prins „în flagrant” pe Dani Oțil. Ce reacție a avut blondina: „Vai de capul meu!”

Gabriela Prisăcariu l-a prins "în flagrant" pe Dani Oțil. Cei doi se postează des pe rețelele sociale, la fel și pe fiul lor, Tiago. Au ales să-și împartă și viața personală cu cei din online, nu doar pe cea profesională, astfel și-au creat o comunitate numeroasă de fani, care abia le așteaptă postările.

11 apr. 2023, 13:18
Gabriela Prisăcariu l-a prins „în flagrant” pe Dani Oțil. Ce reacție a avut blondina: „Vai de capul meu!”
Gabriela Prisăcariu l-a prins "în flagrant" pe Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu l-a prins „în flagrant” pe Dani Oțil. Recent, blondina a publicat un scurt video cu soțul ei, imediat ce acesta s-a întors de la mama ei.

Citește și: Soția lui Dani Oțil, din nou în atenția fanilor. Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele”

Gabriela Prisăcariu l-a prins „în flagrant” pe Dani Oțil

Matinalul a fost în vizită la mama soacră și nu s-a întors acasă cu mâna goală, mai exact cu o oală plină de mâncare. Gabriela a rămas uimită când și-a văzut soțul cu oala de sarmale în brațe și a ținut să filmeze întregul moment și să-l arate lumii pe soțul ei. Dani Oțil a profitat de ocazie și i-a mulțumit soacrei sale pentru ceea ce a primit.

”Gabriela Prisăcariu:- Dacă te vede Dănuța (nr. Dana Budeanu) că ai venit cu oala de sarmale de la soacră-ta, vai de capul meu!

Dani Oțil:- Aici este o comoară.

Gabriela Prisăcariu:- Ai venit cu oala de sarmale de la soacră-ta.

Dani Oțil:- Cel mai important lucru, ăsta e!

Gabriela Prisăcariu:- Desfă, desfă, hai să vedem.

Dani Oțil:- Nu mai contează, e plină, ce să mai, avem până după Paște. Cine nu are soacră de asta, să-și cumpere.

Gabriela Prisăcariu:- Măi, ai venit cu oala de sarmale de la soacră-ta…”, este dialogul purtat de cei doi soți.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, pregătiți pentru încă un copil?

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pe data de 11 septembrie 2021. Luca Tiago a venit în viața lor să le-o facă mai frumoasă, iar acum toți trei formează o familie superbă și fericită.

Chiar și acum, de când sunt părinți, își fac timp să călătorească doar ei doi și să se relaxeze. Au plecat împreună într-o vacanță în Turcia, iar fanii au fost foarte curioși să afle dacă iau cumva în considerare să-și mărească familia.

Soția prezentatorului tv a dezvăluit pe rețelele sociale ce planuri au în continuare, însă nu a făcut nicio referire la posibilitatea de a mai aduce pe lume un copil. Gabriela a spus că a plecat în această vacanță doar ca să se relaxeze.

Ce voiam eu să vă zic… N-am venit în Istanbul ca să facem un frățior, am venit să dormim și să mâncăm. Încerc să mă fac înțeleasă. Vreau să dorm și să mănânc. ”, a declarat Gabriela Prisăcariu pe rețelele sociale.