Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri-bombă despre ce s-a întâmplat cu adevărat la nunta cu Dani Oțil: „Ceva rău!”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut parte de o nuntă desprinsă din povești, chiar dacă au întâmpinat și mici provocări în timpul evenimentului. Cu toate că au reușit să încheie totul cu bine, abia acum vedeta a decis să dezvăluie detalii despre aceste momente mai puțin plăcute.

RomaniaTV.net
03 aug. 2023, 20:04
Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri-bombă despre ce s-a întâmplat cu adevărat la nunta cu Dani Oțil: „Ceva rău!”
Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri-bombă despre ce s-a întâmplat cu adevărat la nunta cu Dani Oțil: „Ceva rău!”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au dedicat tot timpul pentru a pune la punct fiecare detaliu pentru cea mai semnificativă zi a vieții lor să fie perfectă. Chiar dacă din exterior totul a părut perfect, trebuie să dezvăluit faptul că în spatele acestei perfecțiuni s-a ascuns un efort considerabil și o muncă susținută.

Citește și: Imagini de senzație de la cununia religioasă a lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Motivul pentru care prezentatorul TV și-a ținut mireasa la ușă

Chiar vedeta a împărtășit povestea celor întâmplate. Încă se simte șocată că evenimentul a avut loc cu adevărat. Ea este cu adevărat mulțumită de modul în care s-au derulat lucrurile și mărturisește că orice dorință pe care a avut-o s-a transformat în realitate. Cu toate acestea, adevărul este că au fost necesare eforturi suplimentare. Cu doar o săptămână înainte de marea zi, s-a confruntat cu o problemă neașteptată. Planurile inițiale pentru mese au fost schimbate, dar la final această alegere a dovedit a fi extrem de benefică.

„Nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea! A fost ceva de vis, absolut superb totul. Mi-au fost îndeplinire toate dorințele. Eu sunt zodia Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect. Nu o să credeți dar, cu o săptămână înainte, am schimbat mesele, ceva rău! Dar totul a ieșit, până la urmă, impecabil!”, le-a povestit Gabriela Prisăcariu urmăritorilor săi.

Și nu doar asta i-a dat mari bătăi de cap vedetei. Deși au trecut câteva zile de la nunta sa cu Dani Oțil, iată că oboseala, stresul, dar și agitația, se resimt. Gabriela Prisăcariu spune că are răni la picioare, dar totuși s-a distrat. Pe de altă parte, vedeta nu a avut timp deloc să guste vreun preparat. Deși oaspeții au fost încântați, aceasta spune că a fost extrem de agitată, astfel că nu a reușit să mai guste ceva.

„Locația a fost de vis, am înțeles că mâncarea a fost foarte bună, nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații….tot a fost perfect! Am picioarele praf, cu răni, dar a fost grozav!“, a mai spus mireasa soția lui Dani Oțil, într-un InstaStory.

Menționăm că dincolo de spațiul ales cu grijă pentru marele eveniment, verighetele au avut un rol esențial. Iar pentru ambele accesorii, cei doi soți au avut de plătit o sumă destul de generoasă. Vorbim de aproape 30.000 de lei.

Citește și: Poza care a făcut furori pe Instagram. Ce postare a făcut Gabriela Prisăcariu cu ocazia a 5 ani de relație cu Dani Oțil