Poza care a făcut furori pe Instagram. Ce postare a făcut Gabriela Prisăcariu cu ocazia a 5 ani de relație cu Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu împlinesc astăzi cinci ani de relație, ocazie cu care soția prezentatorului „Neața cu Răzvan și Dani” a făcut o postare cât se poate de haioasă.

05 iun. 2023, 13:27
Poza care a făcut furori pe Instagram. Ce postare a făcut Gabriela Prisăcariu cu ocazia a 5 ani de relație cu Dani Oțil
Poza care a făcut furori pe Instagram. Ce postare a făcut Gabriela Prisăcariu cu ocazia a 5 ani de relație cu Dani Oțil

Zi de sărbătoare pentru Dani Oțilși Gabriela Prisăcariu! Unul dintre cele mai faimoase cupluri din showbiz-ul românesc celebrează astăzi cinci ani de relație. Dat fiind că aceasta este o zi cât se poate importantă pentru cei doi, fiind o bornă importantă în relația lor, soția prezentatorului de la „Neața cu Răzvan și Dani” a făcut o postare pe rețelele de socializare. Aceasta a făcut publică prima poză pe care cei doi au făcut-o împreună.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu vor ține cont de tradiții în ziua nunții. Ce spune vedeta despre momentul mult așteptat: „În niciun caz, spre dezamăgirea părinților”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil împlinesc astăzi cinci ani de relație, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine. Cei doi sunt extrem de fericiți și reușesc să se bucure în fiecare zi de minunăție de copil pe care o au împreună. Tiago reușește să le facă amândorura viața mai bună și să le aducă zâmbetul pe buze. Cu această ocazie, Gabriela Prisăcariu a făcut o postare haioasă prin care îi urează „La mulți ani” soțului ei.

„5 ani ❤️❤️❤️ Sau cum ar zice Dani Oțil… cei mai frumoși 10 ani 😂 (prima poză împreună)”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Poza care a făcut furori pe Instagram. Ce postare a făcut Gabriela Prisăcariu cu ocazia a 5 ani de relație cu Dani Oțil

Cu ce problemă s-a confruntat Gabriela Prisăcariu

Soția lui Dani Oțil a mărturisit că se confruntă cu o problemă total neașteptată, care este legată chiar de fiul ei, Luca Tiago. Atât Gabriela Prisăcariu, cât și Dani Oțil sunt extrem de îngrijorați, fiind foarte aproape să atingă limita exasperării. Iată despre ce este vorba!

În ultima vreme, fiul blondinei refuză sub orice formă să se mai dezbrace. Ba chiar mai mult de atât, micuțul Tiago nu mai vrea să stea nici la băiță. Părinții sunt de-a dreptul disperați, iar Gabriela a dezvăluit că a încercat toate metodele care i-au putut trece prin minte, pentru a-l face să uite de această fixație. Se pare că, totuși, nimic nu a funcționat, iar micuțul pur și simplu nu vrea să fie văzut dezbrăcat.

În urmă cu câteva zile, reporterița Antena Stars a întrebat-o pe Gabriela Oțil dacă și-a ales rochia de mireasă, iar ea a mărturisit că da și că este foarte mândră de alegerea pe care a făcut-o. Partenera lui Dani Oțil a spus atunci că nunta va avea loc la o piscină și se va defășura în aer liber, iar la eveniment nu vor fi prezenți mulți invitați, ci doar cei apropiați de ea și prezentator.

„Da, am ales rochia de mireasă! Sunt foarte fericită de alegerea făcută și abia aștept să vină, e comandată. Nu vom avea mulți invitați, va fi o nuntă între prieteni. Mi-am dorit foarte mult să găsim o locație care să se desfășoare în aer liber, să fie la piscină. Nu ne dorim o nuntă mare în niciun caz, pentru că nu ne caracterizează”, a declarat vedeta atunci.

Ajunsă în pragul disperării, Gabriela Prisăcariu a cerut sfatul internauților care o urmăresc pe rețelele de socializare. Aceasta a explicat că au epuizat toate ideile pe care le aveau.

„Am trecut noi de vaccin, dar am rămas cu o problemă, se pare, și mai gravă. Tiago nu mai vrea să se dezbrace, nu mai vrea să fie schimbat de bluziță și nu vrea să mai facă baie, pentru că nu vrea să stea dezbrăcat. Am încercat în toate modurile posibile, cu vorba bună, vorba mai puțin bună. Deci nu știu ce să mai fac, efectiv, nu reușesc să-l schimb, este un mare circ, un mare plâns, o mare traumă și nu reușesc să-i mai fac băiță.”, a povestit Gabriela Prisăcariu, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și-a găsit rochia de mireasă: „Sunt foarte fericită de alegerea făcută”