Gabriela Prisacariu este nemulţumită. Ce cadou vrea de la Dani Oţil: „Eu i-am zis lui”

Gabriela Prisacariu este nemulţumită şi s-a plâns pe reţelele de socializare, în speranţa că soţul ei, Dani Oţil, va face ceva în acest sens. Blondina are nevoie de o maşină mai mare, pentru că nu îi încap bagajele în portbajul maşinii actuale.

31 aug. 2022, 08:23
Gabriela Prisacariu este nemulţumită. Ce cadou vrea de la Dani Oţil: „Eu i-am zis lui”
Gabriela Prisacariu este nemulţumită

Gabriela Prisacariu este nemulţumită. Soția lui Dani Oțil a povestit pe rețelele de socializare că de când are copil și trebuie să plece undeva nu se mai oprește din a adăuga haine sau accesorii pentru fiul ei și al prezentatorului TV, Tiago Luca.

Citeşte şi: Dani Oțil, dezvăluiri fără perdea din relația cu Gabriela Prisăcariu. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Am fost la un pas de divorț”

Gabriela Prisacariu este nemulţumită

Blondina a filmat portbagajul mașinii, care era plin de bagaje, toate ale celui mic. Astfel, le-a spus fanilor că i-ar trebui un autoturism mai mare.  „Când mă gândesc că înainte să am copil mă plângeam că trebuie să-mi fac bagajul când trebuie să plec undeva, mi-am dat seama că lucrurile pot să fie mult mai grele atunci când intervine un copil. De ieri și până acum fac bagaje, încontinuu pun câte ceva și nu mai plecăm odată.

Deci acum să-și spuneți voi mie unde pun și bagajul meu. Toate astea sunt numai pentru bebe. Eu i-am zis lui Dani că îmi trebuie o mașină mai mare”, a transmis soția lui Dani Oțil la InstaStory.

Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil

Fotomodelul nu s-a putut abţine şi a simţit nevoia să îi ia apărarea soţului ei, după ce s-a scris în presă faptul că prezentatorul a fost bonă, iar blondina a ieşit în club. Vedeta a fost revoltată şi de faptul că soţul ei a fost numit „micuţ”, astfel a făcut o remarcă ce i-a uimit pe fani.

Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce „micuțul prezentator” – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat „bonă” și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze?

În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe pagina sa de Instagram.