Gabriela Prisăcariu la un pas să se despartă de Dani Oțil. De ce au apărut probleme în Paradis. „Plec de acolo”

Gabriela Prisăcariu a făcut dezvăluiri șocante despre cum s-a modificat viața ei din momentul în care a devenit mămică. Blondina a recunoscut că, la un moment dat, a luat în calcul să se despartă de Dani Oțil.

12 apr. 2023, 17:41
Gabriela Prisăcariu la un pas să se despartă de Dani Oțil. De ce au apărut probleme în Paradis. „Plec de acolo”

Din momentul în care a devenit mămică, viața Gabrielei Prisăcariu s-a schimbat radical. Înainte aceasta nu se dădea în lături de la vacanțe exotice, iar viața profesională avea toată atenția acesteia. Ei bine, de la venirea pe lume a lui Luca Tiago, viața acesteia nu mai arată deloc la fel. Blondina a hotărât că vrea să pună pe primul loc copilul și admite că este extrem de schimbată de când a născut. Aceasta a mărturisit că de fiecare dată când este departe de băiețelul ei își face nenumărate scenarii negative și că nu își poate lua gândul de la el.

Citește și: Soția lui Dani Oțil, din nou în atenția fanilor. Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele”

„Clar m-am schimbat de când am devenit mamă. 100%. La fiecare plecare încep să plâng pentru că mă gândesc că dacă o să cadă avionul și noi nu mai suntem, eu vreau să-l văd crescând și îmi fac tot felul de scenarii. Chiar și acum îmi dau lacrimile. Este foarte greu când plec de acasă, chiar și pentru câteva ore. Mă gândesc să nu pățesc ceva, vreau să fiu lângă el și să-l văd pe viitor cum crește”, a povestit Gabriela Prisăcariu Oțil, potrivit ego.ro.

Chiar dacă aceasta se desprinde cu greu de bebelușul ei, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit faptul că ea și Dani Oțil, soțul ei, au căzut de acord ca își vor petrece vacanțele doar în doi. Cei doi sunt de părere că timpul petrecut în cuplu este extrem de important, mai ales atunci când copilul este micuț. Blondina a subliniat că își asumă aceste declarații, cu toate că își dă seama că vor exista multe persoane care o vor pune la zid. Acest lucru s-a mai întâmplat atunci când cei doi s-au mai afișat în escapade romantice în care au plecat fără să îl ia și pe Tiago.

Cât de afectată este Gabriela Prisăcariu atunci când este departe de Tiago

„Primele două zile le dorm în vacanță pentru că am nevoie, dar după începe să-mi fie dor extrem de tare de Tiago și mi-aș dori să mă întorc. Nu știu dacă este ok să zic asta, dar nu sunt de acord, mai ales când este bebeluș, să pleci cu el peste tot. Cred că partenerii au nevoie să plece singuri pentru relația lor și atunci noi, până acum, am plecat în vacanță doar noi doi, pentru că avem nevoie de asta. Și acum de Paște o să plecăm tot doar noi doi, deși primim mult hate pe Instagram”, a mai spus aceasta.

Cu toate că acum sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, în trecut aceștia au fost pe punctul de a încheia relația. Gabriela Prisăcariu a povestit cum prima lor vacanță în calitate de cuplu a fost un eșec total, iar la momentul respectiv aceasta era doar la un pas de a pune capăt acestui cuplu.

„Prima noastră vacanță în doi nu a fost una reușită. Și acum îi zic că dacă nu eram atât de departe, noi nu am mai fi fost astăzi împreună, pentru că mi-aș fi dorit să mă întorc și să plec de acolo. Dar uită-ne că suntem împreună”, a dezvăluit Gabriela Prisăcariu.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă în mare secret. Cei doi sunt în culmea fericirii