Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de fani după ce s-a fotografiat aproape goală. „Dincolo de asta, ce te mai definește?” FOTO

Gabriela Prisăcariu pozează tot mai provocator după ce a născut, iar imaginile publicate des oţia lui Dani Oţil pe reţelele de socializare au împărţit fanii în dpuă tabere: cei care o admiră şi cei care nu sunt de acord cu astfel de apariţii în spaţiul virtual.

26 sept. 2022, 17:14
Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de fani după ce s-a fotografiat aproape goală. „Dincolo de asta, ce te mai definește?” FOTO
Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de fani după ce s-a fotografiat aproape goală

Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de fani după ce s-a fotografiat aproape goală. Ultima imagine postată de vedetă a stârnit o mulţime de reacţii critice. Gabriela Prisăcariu a ales să îmbrace doar un body, cu fâșii transparente în anumite zone și cu un decupaj extrem de vizibil în partea de jos, care a încins imediat imaginația bărbaților.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu? „Eu îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine”

„Să ma ierți că nu înțeleg partea din mijlocm zici că e rămas în urmă fundul sau e dislocat… nu înțeleg”, „Of, of! Dincolo de asta, ce te mai definește?”, „Câteodată postezi niște poze de ești perfectă de pus pe site-urile porno… ce- i cu tine” , „Ești superbă, dar poza nu e ok!”, au fost doar câteva dintre comentariile postate de fani. Gabriela Prisăcariu și-a distribuit din nou fotografia cu pricina la InstaStory, unde le-a răsuns celor care au criticat-o. „Știu că unele femei care îmi lasă comentarii sunt perfecte. Eu atât am putut”, a scris soția lui Dani Oțil.

Dani Oțil, dezvăluiri fără perdea din relația cu Gabriela Prisăcariu. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Am fost la un pas de divorț”

Gabriela Prisăcariu a mai postat o imagine controversată din vacanţa din Franţa, când a ales atunci să se pozeze de la balconul camerei, acoperita infim de o pilotă. „Noi, ca și tine de altfel, știm ca arăți bine, dar nu înțeleg de ce trebuie să te dezgolești. Ai nevoie de confirmări? La un moment dat nici lui Dani nu o să-i mai placă. Uneori ce-i prea mult strică! Nu te cert, vreau să știi că-mi ești extrem de dragă și-ți doresc ca fiecare zi din viață să ți fie frumoasă!”, „Îmi și pare rău de Dănuț, săracul bătrân, se mai poate ține la tine?”, au comentat fanii pe contul de Instagram al Gabrielei Priscăcariu.