Gabriela Prisăcariu și-a găsit rochia de mireasă: „Sunt foarte fericită de alegerea făcută”

Gabriela Prisăcariu și-a găsit rochia de mireasă. Blondina și Dani Oțil sunt căsătoriți civil și au împreună un băiețel, Tiago, iar acum urmează să facă și nunta. Soția prezentatorului spune că a pus la punct cele mai importante detalii ale evenimentului.

24 mai 2023, 15:40
Gabriela Prisăcariu și-a găsit rochia de mireasă: „Sunt foarte fericită de alegerea făcută”
Gabriela Prisăcariu și-a găsit rochia de mireasă

Gabriela Prisăcariu și-a găsit rochia de mireasă. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani este un bărbat împlinit, are o familie frumoasă alături de soția lui, care i-a dăruit un băiețel. Acum, cei doi se pregătesc de cununia religioasă și petrecerea de nuntă.

Gabriela Prisăcariu și-a găsit rochia de mireasă

Blondina a dezvăluit că nunta va avea loc la o piscină și se va defășura în aer liber, iar la eveniment nu vor fi prezenți mulți invitați, ci doar cei apropiați de ea și prezentator. „Da, am ales rochia de mireasă! Sunt foarte fericită de alegerea făcută și abia aștept să vină, e comandată. Nu vom avea mulți invitați, va fi o nuntă între prieteni. Mi-am dorit foarte mult să găsim o locație care să se desfășoare în aer liber, să fie la piscină. Nu ne dorim o nuntă mare în niciun caz, pentru că nu ne caracterizează”, a declarat vedeta.

Întrebată dacă s-au gândit la un frățior pentru Tiago, soția prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că deocamdată nu s-au gândit la asta, pentru că ei nu dorm nopțile mult timp din cauza fiului lor, dar spune că pe viitor se va gândi la asta. „Cred că o să răspund la întrebarea asta la fel! Când o să dormim pentru prima dată o noapte întreagă probabil că atunci ne vom gândi și la un al doilea copil”, a mai adăugat ea.

Citește și: Gabriela Prisăcariu l-a prins „în flagrant” pe Dani Oțil. Ce reacție a avut blondina: „Vai de capul meu!”

Gabriela Prisăcariu, în depresie

Soția lui Dani Oțil a mărturisit că depresia postnatală nu a ocolit-o nici pe ea, așa cum s-a întâmplat în cazul mai multor vedete. Gabriela spune că avea zile când plângea pe ascuns în casă, pe ascuns, să nu o vadă nimeni. Chiar dacă multe persoane trec peste această perioadă cu ajutorul unor specialiști, vedeta spune că a reușit singură să-și înfrângă starea depresivă.

Am scăpat repede de ele, din prima lună, pentru că m-am stresat extrem de tare. Probabil a fost și o depresie acolo, pe care nu am vrut să o accept, și atunci kilogramele s-au topit.

Mi-am dat seama atunci doar că nu voiam să accept. M-am crezut puternică așa că nu am spus nimănui. Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok”, a mai dezvăluit Gabriela Prisăcariu.