Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au anunţat sexul bebeluşului FOTO

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oţil, a anunțat sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece, iar prietenii care nu îi știau secretul, dar și fanii, au copleșit-o cu numărul de mesaje.

30 apr. 2021, 17:42
Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au anunţat sexul bebeluşului FOTO

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au anunţat sexul bebeluşului. Cei doi logodnici se află în vacanță în Dubai, împreună cu Ramona Olaru și alți prieteni, iar sexy graviduța s-a fotografiat în două costume roz.

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au anunţat sexul bebeluşului

Astăzi, în a doua zi de vacanță din Dubai, carismatica blondă a împărtășit micul secret privind sexul bebelușului prin intermediul a două poze în care apare într-un costum de baie întreg roz. Într-una dintre imagini, Gabrieala Prisăcariu apare singură, iar în cealaltă, stă în brațele lui Dani Oțil. La descriere, ea a scris următorul mesaj: “#withmyboys (n.r.: #cubăiețiimei)”. „E băiețel? Felicitări amândurora!”, „Weeee, rămâi regina casei?”, „Ce frumoasa esti, ai o silueta de invidiat”, sunt doar trei dintre comentariile primite pe Instagram.

Dani Oţil îl vrea naş pe Gigi Becali: „Eu nu am naș din România, decât dacă vrea nea Gigi”

Inițial, Gabriela Prisăcariu și-a dorit să țină secret sexul bebelușului. „Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a mărturisit viitoarea mămică.