Gabriela Prisacariu, apel disperat după ce a fost ŢEPUITĂ. „Nu mi se mai răspunde la mesaje”

Gabriela Prisăcariu se confruntă cu o situație foarte neplăcută. Deosebit activă pe rețelele de socializare, iubita lui Dani Oţil s-a gândit să împărătășească totul cu fanii săi. 

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 15:41
Gabriela Prisacariu, apel disperat după ce a fost ŢEPUITĂ. „Nu mi se mai răspunde la mesaje”

Gabriela Prisăcariu și-a comandat un set de haine de pe un site de pe Internet, dar când a venit coletul a avut parte de o mare surpriză: dimensiunile nu corespundeau. Fotomodelul le-a explicat situația celor care s-au ocupat de comanda sa, urmând ca setul să fie schimbat.

Dani Oţil, filmat gol de iubita sa, Gabriela Prisăcariu. Scene incendiare în autoizolare FOTO

„Dacă până acum v-am făcut diverse recomandări de unde vă puteți cumpăra diverse hăinuțe, accesorii, astăzi vreau să vă fac o recomandare de unde să nu vă cumpărați nimic. Ideea este următoarea. Am văzut pe un site un set care mie mi-a plăcut foarte mult, l-am comandat, l-am plătit. Mi-a ajuns setul care, bineînțeles, nu era pe dimensiunile mele așa cum mi s-a promis. Le-am spus oamenilor și mi-au zis că-mi vor trimite altul”, a zis scris vedeta pe Instagram.

Se pare însă că de mai bine de două săptămâni, blondina este dusă cu „zăhărelul”. Gabriela Prisăcariu le-a spus fanilor că cei de la firma respectivă nu-i mai răspund la mesaje și că vrea doar să știe dacă își va mai primi sau nu coletul.

Dani Oţil şi-a amânat NUNTA. Motivul GRAV pentru care nu-şi poate oficializa relaţia cu Gabriela Prisăcariu

Deși nu este vorba despre o sumă foarte mare, modelul a ținut să le atragă atenția celor din mediul online, în cazul în care au de gând să facă vreo comandă de pe site-ul respectiv: „A trecut o săptămână, coletul nu a ajuns. Dn punctul lor de vedere, era o problemă cu curierul. A mai trecut încă o săptămână și de trei zile nu mi se mai răspunde la mesaje, surpriză! Ce este cu voi? De ce nu-mi dați un mesaj? Nu este vorba de o sumă foarte mare, repet!”.