Gabriela Sabatini, mesaj de susţinere pentru Simona Halep: „E o nebunie! Sper că va reveni curând”

Celebra Gabriela Sabatini, fostă mare jucătoare de tenis a avut o reacție vehementă în privința problemelor pe care le are Simona Halep, care este suspendată de anul trecut, fără a fi nici măcar audiată, darămite judecată.

07 iun. 2023, 11:11
Gabriela Sabatini, mesaj de susţinere pentru Simona Halep: „E o nebunie! Sper că va reveni curând”

„O iubesc ca jucătoare, e grozavă, e de-a dreptul grozavă și e cu adevărat trist să nu o vedem jucând zilele acestea din cauza a ceea ce s-a întâmplat. Din ceea ce am citit, a fost nedrept și sunt sigură că aceasta este situația așa că sper că vor rezolva problema și suspendarea și ea va reveni curând. Cu toții o vrem înapoi pe teren”, a spus Gabriela Sabatini.

În ceea ce privește faptul că Simona Halep stă pe tușă deja de opt luni, Gabriela Sabatini a reacționat vehement: „E o nebunie! E mult timp! Sper că vor revizui și vor analiza ceea ce s-a întâmpla cu adevărat și o vom putea vedea din nou pe teren”.

Gabriela Sabatini se află la Paris, unde participă la turneul veteranelor.

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control anti doping desfășurat la US Open 2022 și de atunci este suspendată provizoriu.

Din luna octombrie a anului trecut, românca este suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

Prezentă la Roland Garros, Gabriela Sabatini a acordat un interviu în exclusivitate pentru ProSport și a anunțat revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis. Aceasta a făcut apel la comisiile de specialitate să rejudece cât mai repede cazul și să îi ofere undă verde româncei pentru a juca din nou tenis.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu a dezvăluit cu cine va ţine în finala Champions League: „Sper să răzbune eliminarea echipei mele favorite”