Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au DEPUS actele de CĂSĂTORIE

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. Şi asta, fiindcă recent şi-au depus actele de căsătorie şi au demarat primele pregătiri pentru petrecerea la care vor participa peste 150 de persoane.

RomaniaTV.net
22 apr. 2015, 12:27
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au DEPUS actele de CĂSĂTORIE

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au depus recent actele de căsătorie la Casa de Căsătorii a sectorului 4. Degajaţi şi cu zâmbetul pe buze, viitorii miri parcă nici nu mai dau importanţă lucrurilor din jur, ci îşi trăiesc cu patos iubirea.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au probleme înainte de nuntă. Ce au păţit cei doi îndrăgostiţi

Deşi mai sunt doar câteva zile până când Tavi Clonda şi Gabriela Cristea îşi vor uni destinele, mai exact până pe data de 30 aprilie, pregătirile pentru petrecerea de după sunt în toi, iar prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” nu este sigură de ţinuta pe care o va purta în acea zi specială.

Contactat pentru a mai dezvălui câteva detalii despre acest subiect, Tavi Clonda a declarat pentru SpyNews că: „Eu sunt pregătit, ea nu e. E la probe. La mine e simplu. M-a ajutat, la început era emoționată, dar am reuşit să o calmez. Eu o să am costum atipic nu ca la nuntă, acum îmi fac de cap, dar nu prea mult. Ne potrivim, nu avem divergente deloc. Nu sunt panicat, abia aştept ca şi pe scenă. După petrecere urmează o săptămână de miere.”

Citeşte şi  Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se căsătoresc. Cristian Popescu Piedone le va fi naş