Gabriela Szabo a câştigat în instanţă procesul cu Nicuşor Dan. Marea campioană trebuie repusă la şefia CSM Bucureşti

Gabriela Szabo a anunţat că decizia primarului general Nicuşor Dan privind detaşarea ei de la conducerea CSM Bucureşti a fost anulată în instanţă. Mai mult, sentinţa prevede repunerea ei în funcţie!

23 nov. 2022, 20:23
Gabriela Szabo a câştigat în instanţă procesul cu Nicuşor Dan. Marea campioană trebuie repusă la şefia CSM Bucureşti
Gabriela Szabo a câştigat în instanţă procesul cu Nicuşor Dan. Marea campioană trebuie repusă la şefia CSM Bucureşti

Gabriela Szabo a câştigat în instanţă procesul cu Nicuşor Dan. Primarul Capitalei a anunţat, în iunie, schimbarea Gabrielei Szabo de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti şi trimiterea Corpului de Control pentru a verifica activitatea grupării. Sportiva a fost detaşată la conducerea Clubului Dalles. Acum, fosta campioană olimpică a anunţat că decizia lui Nicuşor Dan privind detaşarea ei de la conducerea CSM Bucureşti a fost anulată în instanţă.

Citeşte şi: Gabriela Szabo, dată afară de la şefia CSM Bucureşti de Nicuşor Dan. Anchetă a Corpului de Control al Primăriei

„Astăzi, 23.11.2022, instanţa judecătorească a Tribunalului Bucureşti s-a pronuntat şi a dispus anularea dispoziţiei de detaşare nr.1245/2022 emisa de pârât. Obliga pârâtul, Nicuşor Dan –  Primarul General al Municipiului Bucureşti să o încadreze pe reclamanta  Gabriela Szabo în funcţia deţinută anterior emiterii deciziei nr. 1245/2022, de Director General al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. Obliga pârâtul, Primarul  General al Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul, Primarul General al Municipiului Bucureşti Nicuşor Dan la plata către reclamantă a sumei de 3500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată acordate proportional cu pretenţiile admise. Cred cu tărie că actul de justiţie se face numai de către instanţele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumtia de nevinovăţie, la demnitate şi onoare.Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă”, a scris Gabriela Szabo pe Instagram.

Citeşte şi: Gabriela Szabo, reclamată la DNA. Nicuşor Dan o acuză că a încasat ilegal prime la care aveau dreptul doar sportivii

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Szabo (@gabriela.szabo75)