Gabriela Szabo îl dă în judecată pe Nicușor Dan după ce a fost demisă de la CSM București

Gabriela Szabo a decis să-l acționeze în judecată pe Nicușor Dan, după ce actualul primar general al Capitalei a demis-o de la conducerea CSM București și a transferat-o la conducerea Centrului Metropolitan de Educație și Cultură "Ioan I. Dalles".

22 iun. 2022, 16:55
Gabriela Szabo îl dă în judecată pe Nicușor Dan după ce a fost demisă de la CSM București
Gabriela Szabo îl dă în judecată pe Nicușor Dan după ce a fost demisă de la CSM București

Gabriela Szabo îl dă în judecată pe Nicușor Dan după ce a fost demisă de la CSM București. Fosta campioană olimpică, mondială şi europeană a acceptat transferul, însă a fost deranjată de felul în care a acționat primarul Capitalei. Aceasta a aflat de pe Facebook despre faptul că nu va mai conduce clubul sportiv, după ce Nicușor Dan a postat un mesaj în care a criticat performanțele manageriale ale Gabrielei Szabo. Mai mult, ordinul de primar prin care se constată încetarea activității Gabrielei Szabo la conducerea CSM București a fost trimis cu puțin timp înainte ca Nicușor Dan să anunțe acest lucru pe Facebook, scrie Fanatik.

Ilie Năstase, atac devastator la adresa lui Nicușor Dan. „Nu îi e rușine, așa, un pic?”

Gabriela Szabo s-a simțit lezată de afirmațiile primarului, care a caracterizat managementul fostei atlete ca „defectuos”, cu „decizii pripite și fără consultare, tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive”. Din acest motiv, a deschis o acțiune civilă, împotriva lui Nicușor Dan, la judecătoria Sectorului 5. Acțiunea a fost înaintată pe data de 14 iunie 2022, la 10 zile după ce fosta campioană a fost demisă de la CSM București și are ca obiect „acțiune în răspundere delictuală”. La primul termen, instanța a amânat ședința pentru ca cererea să-i fie comunicată și lui Nicușor Dan. Următoarea întâlnire în instanță va avea loc pe 30 septembrie 2022.

Gabriela Szabo, dată afară de la şefia CSM Bucureşti de Nicuşor Dan. Anchetă a Corpului de Control al Primăriei

Gabriela Szabo îl dă în judecată pe Nicușor Dan după ce a fost demisă de la CSM București. Nicușor Dan nu a fost chemat în proces în calitatea oficială pe care o deține, ci va trebui să răspundă personal pentru afirmațiile făcute la adresa Gabrielei Szabo.


loading...