Gabriella Nastas a avut aproape 100 de kilograme. Cum a reușit să slăbească ‘Megan Fox de România’: „Am ajutat sute de femei”

Gabriella Nastas a avut aproape 100 de kilograme. Chiar dacă acum se laudă cu o siluetă de invidiat, bruneta a avut o perioadă din viața ei când avea o greutate mult peste limita admisă. Artista a trecut prin transformări semnificative pentru a ajunge la starea de bine și aspectul fizic pe care îl are în prezent.

18 sept. 2023, 16:31
Gabriella Nastas a avut aproape 100 de kilograme. Cum a reușit să slăbească ‘Megan Fox de România’: „Am ajutat sute de femei”
Gabriella Nastas a avut aproape 100 de kilograme

Gabriella Nastas a avut aproape 100 de kilograme. Cea cunoscută drept ‘Megan Fox de România’ s-a luptat cu kilogramele în plus și nu au fost puține la număr. Cu multă ambiție și perseverență, vedeta a reușit să slăbească spectaculos.

Citește și: Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, noul cuplu din showbiz? Prezentatoarea a făcut anunțul după ce s-au sărutat la TV

Gabriella Nastas a avut aproape 100 de kilograme

Gabriella a dezvăluit că momentul de conștientizare a venit când a fost sfătuită de o persoană importantă să slăbească dacă își dorea cu adevărat să aibă o carieră de succes în muzică.

A avut și eu la un moment dat aproape 100 de kilograme și am fost nevoită să slăbesc. (…) Când am împlinit 15 ani am fost nevoită să plec la studii în oraș. (…)

În momentul în care am mers la studii, neavând posibilitatea de a continua cumva orele de sport. (…) Patru ani, kilogramele s-au tot adunat. A fost și pe bază hormonală și pe bază de stres. Au fost mai mulți factori care au contribuit și m-am trezit la un moment dat că aveam 85 de kilograme”, a mărturisit Gabriella Nastas, la Antena Stars.

După ce a testat diverse metode de slăbire, care i-au adus leșinuri și stări de rău, și-a creat propriul regim alimentar, iar de doi ani este și vegană.

Am încercat să țin tot felul de diete, am făcut și foamea, m-a luat și ambulanța, am leșinat pe holurile școlii, deci a fost urât de tot. (…) Mi-am făcut propriul regin alimentar, cu care, de altfel, am ajutat ulterior să slăbească sute de femei din Moldova. De doi ani sunt vegană”, a adăugat artista.