Gafă a deputatului USR-PLUS Cristina Prună: „Mulţi preoţi au murit pentru că nu au purtat mască”

Deputata USR-PLUS Cristina Prună este de părere că unii preoţi au decedat pentru că nu au purtat mască. Această afirmaţie a făcut-o într-o emisiune la realitatea PLUS, fără să aducă nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor sale.

25 ian. 2021, 17:35
Gafă a deputatului USR-PLUS Cristina Prună: „Mulţi preoţi au murit pentru că nu au purtat mască”
Deputatul USR-PLUS Cristina Prună. FOTO: Facebook

Deputata Cristina Prună a lansat o afirmaţie controversată, susţinând că mulţi preoţi au murit din pricină că nu au purtat mască, bazându-se pe faptul că Dumnezeu îi va apăra de virus.

Au existat preoți care au decedat pentru că nu au purtat mască, au crezut că Dumnezeu îi apără de virus”, a declarat Cristina Prună, deputată USR-PLUS, fără ca moderatorul să îi ceară, așa cum este deontologic, o dovadă în sprijinul afirmațiilor sale care sunt, evident, false.

Cristina Prună este de profesie economist, iar anterior intrării în politică a studiat și a lucrat în mai multe țări vest-europene atât în sectorul privat cât și în instituții europene. În prezent, este deputat și activează în două comisii.

Ivan Patzaichin, umilit de USR Plus. Mesajul dureros al marelui campion

Recent, partidul din care face parte Cristina Prună s-a aflat în centrul unui scandal. Ivan Patzaichin s-a retras din grupul consultativ propus de USR Plus pentru stabilirea conducerii Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD). Marele campion a fost umilit tocmai de președintele USR Plus Sulina, Mirel Constantin.

Ivan Patzaichin a fost atacat dur, chiar de președintele USR Plus Sulina, Mirel Constantin, care a spus despre marele campion că va fi „paznic la oi”, acuzându-l astfel de interese obscure. În replică, Ivan Patzaichin a dat de înțeles că s-a confundat sportul cu politica.

Citeste si Membru USR exclus din partid după ce i-a dat like pe Facebook unui deputat PSD

Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea pe acest subiect. Sunt mulți oameni de calitate în Tulcea și sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora și fără mine. Așa că mă voi retrage din această activitate. Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei și la bunăstarea oamenilor săi. Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu și mereu acest lucru, sau prin prezența mea să pun în pericol acest proces. Sper să continue această consultare, să ducă la rezultate frumoase și le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfârșit”, a precizat pe contul personal de Facebook, Ivan Patzaichin.