GAFĂ a lui Traian Băsescu. Şeful statului a încurcat numele ginerelui urmărit penal VIDEO

Traian Băsescu a reacţionat, luni seara, după ce a apărut informaţia privind urmărirea penală a ginerelui săi, Radu Pricop, însă a făcut o gafă mare. Şeful statului i-a spus soţului fiicei sale mai mare Pricopie, în loc de Pricop.

24 iun. 2014, 07:51
GAFĂ a lui Traian Băsescu. Şeful statului a încurcat numele ginerelui urmărit penal VIDEO

Traian Băsescu a ţinut să precizeze că nu deţine informaţii despre urmărirea penală a ginerelui său, însă în declaraţia făcută l-a botezat pe soţul Ioanei Băsescu.

„Ştiu că vă stă ca prioritate şi o întrebare foarte proaspătă, legată de anunţul Parchetului General privind începerea urmăririi penale pe numele PRICOPIE, ginerele meu. Nu ştiu despre ce este vorba, dar cu certitudine toţi românii trebuie să răspundă în faţa legii’, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea urmăririi penale pentru înşelăciune şi fals pe numele lui Radu Pricop, ginerele preşedintelui Traian Băsescu.

Ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, URMĂRIT PENAL pentru fals şi înşelăciune

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit la începutul lunii iunie cu avocatul Radu Pricop, ceremonia civilă având loc la Primăria Azuga.

REACŢIA lui Traian Băsescu privind urmărirea penală a ginerelui său, Radu Pricop