Gafă comică a poliţiştilor din Alba. Au depus la dosar probe în care se dau de gol că au bătut un tânăr VIDEO

Agenţii din Vinţu de Jos, judeţul Alba, au depus într-un dosar în care sunt acuzaţi probe video care îi incrimineaază chiar pe ei. În filmuleţ se vede cum poliţiştii snopesc în bătaie un motociclist care nu a oprit la semnalul lor. Deşi nu a ripostat în niciun fel, motociclistul este acuzat de comportament violent, ultraj şi că s-a opus reţinerii.

RomaniaTV.net
15 oct. 2014, 15:53
Gafă comică a poliţiştilor din Alba. Au depus la dosar probe în care se dau de gol că au bătut un tânăr VIDEO

Pe imaginile surprinse depuse la dosar de poliţiştii din Vinţu de Jos se vede cum poliţiştii se năpustesc asupra motociclistului cu pumnii şi picioare. Imaginile au fost depuse din greşeală la dosar, spune mama victimei. De fapt, poliţiştii ar fi vrut să depună drept dovadă imagini cu tânărul pe motocicletă, care a ignorat semnalul lor.

Citeşte şi Acţiune fără precedent în Capitală. Poliţişti anchetaţi după ce au fost acuzaţi că îşi TORTURAU suspecţii

Mama motociclistului consideră că aceste imagini răstoarnă o parte din acuzaţii. „Trebuia să oprească, pentru că unde e lege, nu e tocmeală, se face vinovat de această infracţiune, însă nu de cea de ultraj de care este acuzat şi nici de faptul că ar fi distrus maşina Poliţiei„, a spus aceasta.

Citeşte şi INTERLOP cu tupeu, replică halucinantă la adresa unui POLIŢIST: Tu eşti SCLAV, eu sunt… VIDEO

Tânărul a avut un comportament violent, i-a ultragiat pe poliţişti şi a aruncat cu obiecte în echipajul de poliţie, avariindu-l. Acesta s-a opus reţinerii, astfel încât a fost necesară folosirea forţei„, a afirmat subcomisarul Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Tânărul aşteaptă judecarea procesului la Penitenciarul din Aiud.