GAFĂ DE PROPORŢII. Cum bate vântul la Realitatea TV VIDEO

Imagini incredibile la Realitatea TV. Într-o transmisiune în direct de la Constanța, un reporter vorbeşte despre furtuna de nisip care s-a abătut asupra oraşului, invitând telespectatorii să vadă cum vântul puternic provoacă rafale în locul în care se afla. Numai că, surpriză... Toată scena era o simulare. Rafalele de vânt erau provocate de un individ care dădea de zor cu piciorul în nisip şi care a fost surprins din greşeală în cadru. Fenomenul meteorologic chiar avusese loc cu ceva timp în urmă, numai că reporterii nu au fost pe fază să îl filmeze. 

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 11:55
GAFĂ DE PROPORŢII. Cum bate vântul la Realitatea TV VIDEO

Reporterul stă în faţa camerei şi povesteşte cum vântul suflă cu 60 km la oră, provocând rafale de nisip.

O greşeală a operatorului scoate însă totul la iveală. În cadru apare o a treia persoană care loveşte cu piciorul nisipul de pe plajă în direcţia reporterului, creând efectul de mare furtună. 

În ciuda realităţii oferite prin gafa cameramanului, reporterul zelos o ţine pe-a lui în directul cu pricina: „Chiar în acest moment, colegul meu Dorin Boboc (cameramanul) vă arată cât de repede suflă vântul, iar nisipul este scos de pe plajă și aruncat aproape de stațiune.”

Gafa a fost sesizată de un cititor pe paginademedia.ro.

Reporterul de la Realitatea TV a găsit însă explicaţii pentru toată simularea. El a declarat pentru paginademedia.ro că „a fost o glumă proastă a cameramanului de la Digi TV”.