Gafă de proporții făcută de doi turiști australieni. Au vrut să viziteze Budapesta, dar au aterizat la București

Doi cetățeni australieni au vrut să viziteze Budapesta și s-au trezit din greșeală la București. Cei doi tineri au avut parte de o vacanță neașteptată în România după ce au cumpărat din greșeală biletele de avion către București, în loc de Budapesta.

10 mart. 2023, 12:40
Gafă de proporții făcută de doi turiști australieni. Au vrut să viziteze Budapesta, dar au aterizat la București

Gafă de proporții făcută de doi turiști australieni. Sophie Alice și Ben Kennedy sunt prieteni de foarte mulți ani, iar pentru că nu s-au mai văzut de ceva timp bărbatul s-a gândit să îi facă o surpriză celei mai bune prietene și să o ducă într-o vacanță la Budapesta.

Citește și Locul de vis din România unde dai doar 500 de euro pentru o casă. Se află în județul Sibiu și e un loc cu mult potențial turistic

Gafă de proporții făcută de doi turiști australieni

Însă în loc să ajungă la Budapesta, cei doi tineri au aterizat în București și asta pentru că bărbatul a cumpărat biletele de avion în direcția greșită. Astfel, tinerii a ajuns să petreacă în România o vacanță neașteptată.

Tinerii și-au dat seama de gafa făcută abia când au ajuns la poarta de îmbarcare. Atunci când se aflau la rând pentru a urca în avion aceștia au observat că pe panou scrie  „București” și nu „Budapesta”.

Cu toate acestea, cei doi australieni au profitat de ocazie și au petrecut o vacanță extraordinară în România.

„Cel mai bun prieten al meu care locuiește în Australia și e plecat temporar în Noua Zeelandă, a venit pe neașteptate și mi-a făcut o surpriză, nu aveam nicio idee că vine (…) Apoi a venit cu o altă surpriză, adică a rezervat o călătorie pentru noi în Europa de Est și, da, am ajuns în București, România”, a spus Sophie Alice.

Amuzați până peste cap de gafa făcută, tinerii s-au gândit să dezvăluie această poveste pe rețelele de socializare, unde au postat momentele de neuitat pe care le-au petrecut în țara noastră.

Cei doi au postat pe TikTok un filmuleț în care apar orașele și obiectivelor turistice pe care aceștia le-au vizitat. În călătoria lor, australienii nu au ratat să viziteze Castelul Bran din Transilvania.

@sophealice They sound similar right 😂 #budapest #bucharest #romania #ryanair #airport #travel #bestfriends #viral #fyp #fypシ #surprisingyourbff ♬ original sound – Cosmic Sporting Dogs

Reacțiile la această postare nu au întârziat să apară. Internauții i-au asigurat pe cei doi tineri că nu au pierdut mare lucru în Ungaria.

„Sincer, București este mai frumos decât Budapesta”, a scris un internaut.

„România este cel mai subapreciat loc, din toate țările în care am fost – există atât de multe lucruri de făcut acolo! S-a întâmplat pentru un motiv”, a adăugat un alt utilizator.

Citește și Se dau 150 de euro gratis pentru turiști. Statul vrea să aducă 10 milioane de vizitatori pe an până în 2025