Gafă de proporţii, grecii se simt jigniţi. Detaliul care i-a scos din minţi FOTO

După ce luna trecută organizatorii meciului România - Estonia au încurcat imnul oaspeţilor cu cel al Finlandei, angajaţii FRF au comis o nouă eroare monumentală, la meciul de marţi seara, cu Grecia.

RomaniaTV.net
20 nov. 2013, 12:38

Românii nu au fost gazde prea ospitaliere pentru greci, la returul pentru barajul de calificare la CM 2014. Imnul elenilor a fost huiduit copios de zecile de mii de suporteri prezenţi pe Arena Naţională, lucru care nu ne face deloc cinste, mai ales că ori de câte ori ni se întâmplă să păţim acelaşi lucru pe un stadion străin le batem obrazul gazdelor.

La aceasta se adaugă şi un alt fapt, care dovedeşte că meciul de marţi nu a fost deloc pregătit bine de români.

Citeşte şi Presa din Grecia, reacţii INCREDIBILE după victoria de la Bucureşti

Gsp.ro preia un site elen care a constatat că pe tricourile jucătorilor români steagul Greciei a fost imprimat greşit. Mai exact, crucea de pe emblemă era albastră pe fond alb, deşi corect era invers. „Să hiuduie imnul Greciei a fost clar jenant pentru români. La care se adaugă şi această greşeală… Sperăm că au făcut-o din prostie, nu intenţionat„, a scris onsports.gr.

Nu e prima gafă organizatorică a românilor, oficialii noştri fiind acuzaţi luna trecută că au au pus alt imn decât al Estoniei la staţia de amplificare.