Gafă de zile mari a celor de la Interpol: O fată din Mexic, luată din greşeală şi trimisă în SUA VIDEO

O fată de 14 ani din Mexic a fost săltată de poliţişti şi trimisă imediat în Statele Unite cu avionul, după ce autorităţile au crezut că este fiica pierdută a unei americance. Testele ADN au dovedit însă contrariul, aşa că adolescenta s-a întors acasă după o săptămână.

24 apr. 2015, 06:47
Gafă de zile mari a celor de la Interpol: O fată din Mexic, luată din greşeală şi trimisă în SUA VIDEO

Alondra Nunez, din Mexic, a fost ridicată de poliţie în timp ce se afla la ore şi dusă direct la aeroport, de unde a zburat spre Houston, Texas. Acolo o aştepta o femeie care îşi caută de opt ani fiica şi era convinsă că Alondra este fetiţa de mult pierdută.

„I-am cerut doamnei Dorotea să-mi facă testul ADN, fiindcă eu nu aveam linişte. A acceptat, iar luni ne-am făcut testul ADN, care a ieşit negativ”, a declarat Alondra Nunez.

Odată ce americanca şi-a dat seama că Alondra nu e cea pe care o caută, au început procedurile pentru ca fata să se întoarcă acasă, alături de familia ei.

„Sunt fericită, aşa cum puteţi vedea. Suntem fericiţi, chiar şi frăţiorul ei. Vă mulţumim tuturor celor de aici”, a declarat Susana Nunez, mama Alondrei.

Familia vrea să îi dea în judecată pe poliţiştii şi pe judecătorul care au ordonat expatrierea fetei în Statele Unite. În schimb, Alondra nu-i poartă pică femeii şi speră ca aceasta să-şi găsească fata pierdută.