Gafă în direct. Cum s-a făcut de râs o prezentatoare. A aruncat cu pantoful prin studiou VIDEO

O prezentatoare TV din Beijing a trecut printr-un moment stânjenitor, chiar în timp ce se afla în direct și se pregătea să înceapă să prezinte știrile.

14 feb. 2016, 12:06
Gafă în direct. Cum s-a făcut de râs o prezentatoare. A aruncat cu pantoful prin studiou VIDEO

În timp ce făcea primii pași în platoul televiziunii pentru a prezenta principalele evenimente ale zilei, Wang Mangmang a rămas fără unul dintre pantofii cu toc înalt, scrie click.ro. Cu toate că multe alte femei s-ar fi putut panica sau s-ar fi oprit din ceea ce aveau de făcut, chinezoaica a dat dovadă de multă stăpânire de sine.

Citeşte şi Gafă COLOSALĂ făcută de Meryl Streep: răspunsul care a scandalizat lumea filmului

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, jurnalista a continuat să meargă până la locul în care trebuia să înceapă prezentarea știrilor, dând dovadă de mult profesionalism, chiar dacă se afla… într-un picior.

Filmulețul a devenit foarte popular în media din China, strângând peste 10.000 de comentarii în doar o zi de la publicarea lui. Mai mult, Wang Mangmang a fost lăudată atât de public, cât și de colegii săi, care o văd ca pe o adevărată profesionistă, în ciuda faptului că este cea mai tânără jurnalistă de la postul CCTV.