Gafă incredibilă în direct la Aleph! O prezentatoare tv a cântat și dansat pe manele, în timp ce era în direct. Televiziunea lui Sârbu, din nou ținta miștourilor pe internet

Aleph News, televiziunea lansată de Adrian Sârbu, a ajuns din nou ținta miștourilor de pe internet, după ce o tânără prezentatoare tv a dansat pe manele în timp ce se afla în direct.

06 iun. 2022, 18:01
Gafă incredibilă în direct la Aleph! O prezentatoare tv a cântat și dansat pe manele, în timp ce era în direct. Televiziunea lui Sârbu, din nou ținta miștourilor pe internet

Ioana Enache a fost protagonista clipului devenit viral pe internet. Prezentatoarea tv, care prezenta știrile atât pe Aleph News, cât și pe Aleph Business, a început să cânte și să danseze pe manele, neștiind că este în direct.

Din regie fusese pusă melodia „Florile tale”, a lui Nicole Cherry, dar în varianta de manea a lui Luis Gabriel. Prezentatoarea a fost văzută de telespectatori cum se aranja în oglindă, iar apoi cum și-a scos telefonul să se filmeze în timp ce cânta manele.

„Desfiintarea! sunteti degeaba, desfiintarea cu voi, daca as fi CNA, pentru o asa eroare (nu e prima eroare facuta de Aleph) i-as sanctiona cu inchiderea postului definitiv si irevocabil. E inadmisibil sa faci asemenea eroare la TV”, a spus un internaut.

„Asta e făcută intenționat că sa se viralizeze și să i crească audienta, Sârbu nu face nimic la întâmplare”, a spus un altul. „Cum de ştie versurile”, s-a întrebat un utilizator.

Ioana Enache, prima reacție după gafa colosală făcută în direct la TV

Ioana Enache a făcut primele declarații după gafa ei devenită virală. Prezentatoarea a explicat că i s-a comunicat că e publicitate.

„Jurnalul era în acelaşi timp şi pe Aleph News şi pe Aleph Business. Mie mi s-a spus în cască de publicitate, pentru că e Aleph News a intrat publicitate, dar nimeni nu a ştiut că pe Business suntem live. Nu am ştiut până când a apărut clipul pe net”, a spus prezentatotoarea pentru Paginademedia.

„Ce s-a auzit este o variantă a unei piese noi lansate de Nicole Cherry. Nicole Cherry a lansat o piesă nouă, iar cineva a făcut o parodie pe ritm de manele (Luis Gabriel, Florine tale n. red). A fost o confuzie tehnică. Nimeni nu şi-a dat seama că suntem live şi, evident, nimeni nu a dorit să se ajungă aici. Ne-o asumăm, se mai întâmplă”, a mai spus prezentatoarea.

Citește și Gafa virală de la Aleph News. Prezentatoarele au izbucnit în râs, în direct