GAFĂ LA COTROCENI: Băsescu a confundat Croaţia cu Craiova, dar s-a corectat repede VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a făcut luni, în conferinţa de presă comună cu omologul croat Ivo Josipovic, o confuzie între Croaţia şi Craiova, însă a observat rapid greşeala sa de exprimare şi s-a corectat.

RomaniaTV.net
02 iul. 2012, 12:45
GAFĂ LA COTROCENI: Băsescu a confundat Croaţia cu Craiova, dar s-a corectat repede VIDEO

„Astăzi, aşa cum aţi văzut, s-a semnat Memorandumul de Înţelegere între ministerul Justiţiei din România şi ministerul Justiţiei din Craiova… din Croaţia” , s-a corectat repede Băsescu, zâmbind.

El a mai arătat că în perioada următoare urmează să fie finalizate şi semnate un număr mare de acorduri bilaterale cu Croaţia, ţară aflată la un an de momentul aderării sale la UE, pe 1 iulie 2013.

Memorandumul la care a făcut referire preşedintele Băsescu a fost semnat luni, la Palatul Cotroceni, cu prilejul vizitei lui Ivo Josipovic, de către ministrul Justiţiei Titus Corlăţean şi omologul său croat, Orsat Miljenic.

Preşedintele Băsescu a vizitat în urmă cu o săptămână, pe 25 iunie, Uzina Ford de la Craiova, cu ocazia lansării noului model de autovehicul produs acolo, B-MAX, el având cu acel prilej şi o întâlnire cu noul primar al municipiului Craiova, Olguţa Vasilescu.