Gafa „monumentală” a unei prezentatoare de televiziune americană face înconjurul lumii

O gafă de proporţii s-a produs cu ocazia summit-ului Donald Trump - Kim Jong-Un, din cauza unei prezentatoare de la televiziunea americană Fox News, care venise, probabil, nepregătită pentru emisiune.

12 iun. 2018, 10:20

În aşteptarea summit-ului istoric Donald Trumo-Kim Jong-Un, prezentatoarea de la Fox News a avut, probabil, un lapsus atunci când a comentat pe postul de televiziune despre acest subiect.

În timpul dezbaterilor pe tema summit-ului istoric SUA-Coreea de Nord, prezentatoarea a comentat că „indiferent de ceea ce se va întâmpla la această întâlnire a CELOR DOI DICTATORI, (n.r), ceea ce noi vedem în acest moment este Istorie!”…

Grava eroare a fost corectată după câteva minute, dar gafa deja îşi făcuse efectul.

Totuşi, prezentatoarea a simţit nevoia să-şi explice şi, eventual, să-şi repare greşeala. „Doresc să subliniez că nu întotdeauna lucrurile ne reuşesc aşa cum te-ai fi aşteptat, mai ales în televiziune, când eşti în direct. I-am descris pe preşedintele Donald Trump şi pe (preşedintele) Donald Trump ca fiind DICTATORI, dar nu am vrut să spun asta … A fost greşeala mea şi îmi cer scuze pentru această situaţie”, a scris jurnalista de televiziune pe Twitter.

În continuare, ea a ţinut să-şi explice greşeala. „M-am scuzat în timpul emisiunii. Nu pretind că sunt un om perfect. Oricui i se poate întâmpla să aibă un lapsus la un moment dat şi mi s-a întâmplat acum şi mie!”… 

Prezentatoarea şi-a continuat emisiunea spunând: „Să trecem acum la treburile noastre şi să ne concentrăm asupra subiectelor importante!”