Gafa lui Rareş Bogdan: „Şi de asta trebuie să plece Guvernul Orban”

Gafă făcută de primvicepreședintele PNL Rareș Bogdan. Acesta a scris pe pagina lui de socializare că Guvernul Orban trebuie să plece.

04 nov. 2019, 16:05

Rareș Bogdan a făcut o gafă uriaşă chiar în ziua în care Guvernul Orban a fost învestit. Primvicepreședintele PNL a scris pe pagina lui de socializare că Guvernul Orban trebuie să plece din cauza unei numiri scandaloase făcută de Sorina  Pintea în ultima ei zi de mandat. Rareș Bogdan a confundat Guvernul Orban cu Guvernul Dăncilă. 

Adriana Cotel, o apropiată a fostului consilier al premierului Viorica Dăncilă, va fi noul manager interimar al Institutului Clinic Fundeni. Ea o înlocuieşte pe Alina Tănase, care a fost numită manager interimar al IC Fundeni la mijlocul lunii august.

Adriana Cotel, protejata lui Darius Vâlcov, pusă şefă la Institutul Clinic Fundeni

Guvernul Ludovic Orban a trecut cu unanimitate de voturi luni în Parlament. Opoziţia a reuşit să asigure cvorumul de şedinţă şi să depăşească majoritatea minim necesară pentru Guvernul PNL. Echipa şi programul lui Ludovic Orban au fost votate de 240 de parlamentari, adică toţi cei prezenţi la şedinţă, inclusiv câţiva din tabăra PSD şi Pro România. Nu s-a înregistrat niciun vot împotrivă, nicio abţinere.

Guvernul Orban a trecut cu unanimitate: 240 de voturi pentru din 240 prezenţi LIVE UPDATE