GAFĂ MAJORĂ: Noul clip de PROMOVARE a staţiunii Mamaia, mai pervers decât prevede internetul VIDEO

Videoclipul de promovare a staţiunii Mamaia a fost lansat oficial pe data de 1 Mai. Prezentat iniţial într-un format comprimat, ulterior a fost postat pe internet în forma completă, având o durată de 16 minute pe parcursul cărora sunt prezentate atât atracţiile turistice ale staţiunii, cât şi punctele fierbinţi.

06 mai 2014, 16:09

Clipul are un scenariu elaborat şi transpune în imagini, pe fundal sonor, povestea unui cuplu care pleacă spre Mamaia pentru a-şi petreacă vacanţa. Tocmai de aceea, în primele cadre sunt prezentate modalităţile prin care se poate ajunge în staţiune – cu trenul, cu maşina pe autostradă, cu avionul sau pe calea apei, potrivit Libertatea.

Citeşte şi Staţiunea Mamaia se schimbă radical. Cum va arăta la vară FOTO

Funduri sexy intrând sau ieşind din apă, masaj, petreceri la piscină, mult erotism în cea de-a doua parte a clipului de prezentare a staţiunii din nordul Litoralului. Nu lipsesc din peisaj celebrele cluburi, baldachinele de pe plaje, animatoarele care încing atmosfera printre turişti de la primele ore ale dimineţii, beach voley-ul, kite surf-ul şi alte sporturi pe nisip populare în rândul turiştilor.

Citeşte şi Peste 50.000 de români, aşteptaţi pe litoral de 1 Mai. Care sunt cele mai căutate staţiuni

Cu toate acestea, un detaliu a scăpat din atenţia scenaristului şi a regizorului: una dintre tinerele care apare în imagini şi care se distrează de minune pe o terasă de pe plajă poartă ostentativ un tricou cu un mesaj obscen: „Blowjob & Somnic” / „Sex oral & Somnic” este mesajul scris alb pe negru, pe care blonda îl afişează cu mândrie.