Gafa unui PREZENTATOR NOVICE: La câteva secunde după intrarea în emisie a început să ÎNJURE VIDEO

Un bărbat din America a făcut o gafă de proporţii, la doar câteva secunde după ce şi-a început cariera în televiziune, după ce a început să înjure deoarece nu putea să pronunţe un cuvânt.

22 apr. 2013, 11:46

AJ Clemente nu a realizat că microfonul este deschis, în timpul unei transmisiuni în direct, şi a început să înjure, folosind de mai multe ori cuvinte care nu sunt permise în cadrul prezentării ştirilor, potrivit The Sun.

Citeşte şi GREŞEALĂ Reuters: A publicat necrologul unui miliardar care trăieşte. Despre cine este vorba

Mai mult, el a repetat de mai multe ori cuvântul „gay”, în încercarea lui de a se antrena pentru a spune un cuvânt greu de pronunţat, numele câştigătorului maratonului din Londra, Tsegaye Kebede.

Citeşte şi Hilar:Ce făcut un bărbat după ce a fost surprins de MILIOANE de oameni că se SCOBEA ÎN NAS VIDEO

Di păcate, cariera tânărului în televiziune s-a terminat la fel de repede, acesta fiind dat afară imediat de către patronii lui din statul american North Dakota. Prezentatorul şi-a făcut debutul în televiziune la un post de televiziune afiliat NBC, KFYR, în timpul unui buletin de ştiri din cursul zilei de duminică, alături de colega lui Van Tieu. Vizibil nervos, bărbatul a început să înjure imediat ce a intrat în direct, având foile în mână. A.J. Clement a fost dat afară imediat, cu toate că era prima lui zi de muncă, prezentatoarea care era cu el cerându-şi scuze pentru greşeala bărbatului.

Citeşte şi Gafă MONUMENTALĂ la o televiziune din Danemarca VIDEO

Filmul a devenit în scurt timp viral, fiind vizionat de zeci de mii de oameni într-un timp foarte scurt. Mai mult, noii lui fani au încercat să îi salveze locul de muncă, postând diferite mesaje pe reţelele de socializare, dar acestea nu au avut niciun efect.

Ulterior, fostul prezentator a postat pe Twitter mai multe mesaje prin care şi-a cerut scuze pentru debutul său, declarând că ziua lui nu ar fi putut să fie mai proastă.

Citeşte şi Gafa unei prezentatoare de ştiri: Nu se poate opri din RÂS în timpul emisiei VIDEO