Găină moartă şi urină proprie.Cum a început lupta Oanei Zăvoranu cu vrăjitoria

Oana Zăvoranu nu se află la prima întâlnire cu magia neagră. În februarie anul trecut, cobnvinsă că este vorba despre un ritual de magie neagră, vedeta TV şi-a stropit maşina cu urină după ce a găsit un pui mort pe capota autoturismului său.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 09:35
Găină moartă şi urină proprie.Cum a început lupta Oanei Zăvoranu cu vrăjitoria

Oana Zăvoranu s-a speriat de moarte când, la ora 1.00, într-o noapte de ferbruarie 2010, un poliţist comunitar i-a sunat la uşă să o anunţe că are un pui mort pe capota maşinii. Atunci, vedeta a luat în serios ceea ce părea doar o glumă, şi era convinsă că cineva îi făcea vrăji folosindu-se de ritualuri de magie neagră. „Nu am atins puiul. Mi-a fost frică! Doar urina poate desface astfel de vrăji. Am facut pipi într-o sticlă de plastic, l-am pus şi pe Pepe să facă, am coborât în parcare şi l-am turnat pe capotă peste pui”, a mărturisit Oana, la acea vreme, pentru ziarul Cancan.

Oana era convinsă că este mâna mamei sale, Mărioara, care încerca să o despartă de Pepe.

Asta nu a oprit-o pe Oana să le viziteze pe vrăjitoarele din Chitila. Însă, atunci când s-a simţit înşelată de vrăjitoare, Oana Zăvoranu a făcut plângere la Poliţie.Mai mult decât atât, în timpul anchetei, Oana a întrat în pielea unui agent sub acoperire.