Narcis Răducan: Galamaz are probleme cu auzul şi va fi operat

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, duminică, la Sport.ro, că fundaşul George Galamaz, lovit de un suporter la meciul cu Petrolul Ploieşti, are probleme cu auzul şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

RomaniaTV.net
30 oct. 2011, 21:18
Narcis Răducan: Galamaz are probleme cu auzul şi va fi operat

„Galamaz este la spital. Are probleme cu auzul şi va fi operat. Tătăruşanu are arsuri pe spate şi pe gât de la acea petardă aruncată în teren”, a spus Răducan, potrivit Mediafax.

Potrivit prosport.ro, suporterul care a intrat pe teren şi l-a lovit pe galamaz se numeşte Enache Ştefan Dragoş şi a fost reţinut de poliţie.

Fundaşul echipei Steaua, George Galamaz, a fost diagnosticat cu o fractură de os zigomatic după un prim consult, în urma pumnului primit de la un suporter ploieştean intrat pe teren la meciul cu Petrolul. După ce l-a lovit pe Galamaz, suporterul l-a şi scuipat pe fundaşul stelist.

Jucătorii lui Ilie Stan au intervenit pentru a-l opri pe fanul ploieştean, Martinovici fiind cel care l-a doborât. Fundaşul sârb şi portarul Răzvan Stan l-au lovit pe fanul ploieştean şi au primit cartonaş roşu din partea arbitrului Robert Dumitru.

Incidentele au continuat după ce Mihai Costea a transformat penaltiul iar suporterii ploieşteni au început să arunce cu torţe în teren. Una dintre aceste torţe l-au lovit pe portarul Ciprian Tătăruşanu, moment în care arbitrul Dumitru a întrerupt pentru zece minute meciul.

Observatorul partidei, Paul Cazan, a decis ulterior suspendarea partidei.

Patru suporteri din sectorul rezervat galeriei Petrolul au fost ridicaţi de poliţie în urma incidentelor survenite.

Meciul Petrolul Ploieşti – Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat, duminică seară, după mai multe incidente ce au avut loc în prima repriză, declanşate în urma intrării pe teren a unui suporter al echipei gazdă.

Arbitrul nu a fluierat încă sfârşitul primei reprize nici în minutul 45+7 din cauza incidentelor care au avut loc atât pe terenul de joc cât şi în tribune.

Mai multe torţe au fost aruncate din peluza în care stăteau suporterii echipei Petrolul după ce meciul a mai fost întrerupt din cauza unui suporter care a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul în figură pe fundaşul stelist George Galamaz. Jucătorul a fost transportat la spital cu o ambulanţă de la stadion având sânge pe urechea dreaptă.

Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a pătruns pe teren, în minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în figură şi scuipat pe fundaşul central al „roş-albaştrilor”, George Galamaz.

Jucătorii stelişti au intervenit, sârbul Novak Martinovici fiind cel care l-a oprit pe suporterul ploieştean. În acel moment, mai mulţi jucători stelişti s-au năpustit asupra suporterului care l-a lovit pe Galamaz. Martinovici şi portarul Răzvan Stanca au fost cei mai vehemenţi, lovindu-l pe fan cu picioarele când acesta se afla la pământ.

Arbitrul Robert Dumitru a decis să acorde cartonaşul roşu atât lui Martinovici cât şi lui Răzvan Stanca.

Mihai Costea, înainte ca suporterul să intre pe teren, tocmai se pregătea să execute un penalti dictat de Robert Dumitru.

Portarul Ciprian Tătăruşanu, introdus de antrenorul Ilie Stan în locul lui George Galamaz după ce Răzvan Stanca a fost eliminat, a fost victima unei petarde aruncată din tribună după ce Mihai Costea a înscris din penalti.

În momentul întreruperii jocului, scorul era de 2-0 pentru Steaua.