Game, Set, Match! Mădălina Ghenea i-a spus „Adio!” tenismenului Grigor Dimitrov după șapte luni de relație

Grigor Dimitrov a pierdut poate cel mai important meci din cariera sa. Mădălina Ghenea și celebrul tenismen s-ar fi despărțit după doar șapte luni împreună.

12 oct. 2023, 12:52
Game, Set, Match! Mădălina Ghenea i-a spus „Adio!” tenismenului Grigor Dimitrov după șapte luni de relație
Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-ar fi despărțit după șapte luni de relație

Veste șocantă în lumea mondenă. Relația dintre Mădălina Ghenea și jucătorul de tenis Grigor Dimitrov ar fi ajuns la final după doar șapte luni. Chiar dacă povestea lor de dragoste a început abia în luna mai a acestui an, potrivit presei internaționale, cei doi și-ar fi spus „Adio!”.

În ultimele săptămâni, frumoasa româncă și tenismenul au șters numeroasele fotografii de cuplu de pe rețelele sociale, lucru care a alimentat zvonurile potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit.

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Scala din Milano. Actrița a atras toate privirile

Sportivul născut în Bulgaria este recunoscut pentru numeroasele sale cuceriri, printre care se numără și Serena Williams, Nicole Scherzinger sau Lolita Osmanova.

Nici românca noastră nu se lasă mai prejos, pentru că de-a lungul timpului i-au căzut în plasă bărbați celebri precum Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, Jude Law, Lewis Hamilton și chiar Cristiano Ronaldo.

Citește și: Motivul pentru care Mădălina Ghenea este la cuțite cu fostul soț la 7 ani de la despărțire: „Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta”

Mădălina Ghenea a renunțat la rețele de socializare

Recent, Mădălina Ghenea și-a închis contul de Instagram, la scurt timp după ce a făcut o postare tristă.

„De câteva zile am decis să-mi închid profilul de Instagram, e vorba despre o perioadă de doliu care m-a afectat profund. Ieri am decis să dedic o postare, un gând de suflet, familiei unui copil care, din păcate, nu a supraviețuit și pe care, în ultimele luni, l-am ajutat în toate modurile în care mi-a fost posibil, pentru a-i oferi, în micul meu mod, speranța de a depăși o boală gravă.

Nu m-am gândit niciodată că se vor crea tot felul de speculații asupra vieții mele private și nu m-am gândit niciodată că va trebui să-mi justific gestul meu privat, dictat de inimă, din cauza unor voci incontrolabile care m-au lăsat uimită. Asta doar pentru a clarifica și a pune capăt unor speculații fără sens asupra cărora prefer să trag un văl deplorabil!”, a scris vedeta pe Instagram.