Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Scala din Milano. Actrița a atras toate privirile

Mădălina Ghenea a fost din nou în centrul atenției. Actrița a fost prezentă la celebra Scala din Milano, unde a purtat o ținută spectaculoasă cu care a atras toate privirile.

30 sept. 2023, 16:09
Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Scala din Milano. Actrița a atras toate privirile

Mădălina Ghenea a purtat o rochie albă, mulată pe corp, cu care i-a cucerit pe toți. A fost singură, fără iubitul ei, tenismenul Grigor Dimitriov, care e plecat în turnee în China.

Mădălina Ghenea are 36 de ani și pentru a se menține în formă are o rutină zilnică de la care nu se abate. Face sport zilnic în aer liber. Când merge în sala de fitness preferă să se antreneze cu greutăți, dar lucrează și cu greutatea corpului ei.

Citește și Alex Ashraf, fostul soț al Oanei Zăvoranu: „Gata cu căsnicia. Nu mă mai întorc niciodată”

„Un fizic asemenea celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv. Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se inspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii italieni.

Citește și Părinții lui Dragoș Bucur au aniversat 50 de ani de la căsătorie. Ce surpriză le-a făcut Dana Nălbaru

Mai mult decât atât, actrița are și o alimentație sănătoasă.

„Modelul și actrița are mare grijă de nutriție și e atentă să mănânce mâncăruri sănătoase și naturale. Se asigură că bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să aibă un ten și păr sănătos, dar o menține și hidratată. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a slăbi, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său, folosind des diferite creme de față și corp”, a mai scris Gazzetta dello Sport.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei