Garsonieră cu cadă în bucătărie, în Cluj-Napoca. N-o să-ți vină să crezi care e prețul de închiriat

Garsonieră cu cadă în bucătărie, în Cluj-Napoca. Piața imobiliară șochează încă o dată, așa cum a făcut-o și cu anunțul de vânzare a unei garsoniere de numai 11 mp la prețul de 33.000 de euro.

09 feb. 2023, 17:55
Garsonieră cu cadă în bucătărie, în Cluj-Napoca. N-o să-ți vină să crezi care e prețul de închiriat
Garsonieră cu cadă în bucătărie, în Cluj-Napoca

Garsonieră cu cadă în bucătărie, în Cluj-Napoca. După anunțul care a devenit viral pe Internet, de această dată este vorba despre închirierea unei camere. Și nu orice cameră! Ci una care oferă serviciul „2 în 1 – baia în bucătărie”. Tot cei care au văzut anunțul, au crezut că este o glumă.

Garsonieră cu cadă în bucătărie, în Cluj-Napoca

Poți să faci „baie cu spumă în timp ce gătești”, glumesc cei de la stiridecluj.ro. Însă, cât se poate de serios, când vine vorba de bani, proprietarul acestei garsoniere cere o chirie de 500 de euro (2500 de lei) pe lună!

Poate nu ți-ai dat seama. dar e 2 în 1. Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Dacă mănânci o zamă de fasole gătită, îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera ??!!/ Vreau să cred că e o glumă. Nu neapărat amuzantă, dar sper că e o glumă”, sunt doar cateva dintre comentariile primite.

Citește și: Revoltător! Ce a putut să primească o pacientă internată la un spital din Cluj. A plătit 22 de lei pe meniu

Toalete publice de lux în Cluj-Napoca

Toaletele publice aflate pe lista de achiziții a Primăriei încă de la începutului lunii ianuarie 2023, sunt automate – ecologice și vor putea fi utilizate și de persoanele cu dizabilități, informează presa locală.

Valoarea contractului este de 928.000 de lei, fără TVA, deci de aproximativ 190.000 de euro, plus TVA-ul de 19%. Astfel, prețul total de achiziție ajunge la 1.027.896 de lei, fără TVA, pentru cele patru WC-uri publice. Astfel, pentru una singură, primarul Emil Boc va plăti din bugetul local 56.340 de euro.

O firmă din București va oferi cele patru toalete de lux. Este vorba despre Comex Rom SRL, care a mai livrat astfel de WC-uri și în Sibiu, Iași, București, Roman, Bragadiru, Toplița, Deva și Sinaia.

Cele patru toalete de lux vor fi amplasate în zone aglomerate din Cluj-Napoca. Acestea sunt dotate cu un sistem inovator: se curăță singure.  De asemenea, WC-urile sunt confecționate din panouri de ciment armat cu fibră de sticlă, protejate cu vopsea antigraffiti, sunt Eco Friendly, având un consum redus de energie electrică și de apă.