Val de glume la garsoniera de 11 mp din Cluj, pentru care se cere 200 de euro chirie: „Se poate ridica din easybox?”

Val de glume la garsoniera de 11 mp din Cluj, pentru care se cere 200 de euro chirie. Un anunţ postat pe Facebook de o agenţie imobiliară a stârnit multe reacţii ironice, cu privire la preţul piperat. Cel care va alege această garsonieră va trebui să plătească 200 de euro chirie.

08 feb. 2022, 18:04
Val de glume la garsoniera de 11 mp din Cluj, pentru care se cere 200 de euro chirie: „Se poate ridica din easybox?”

Val de glume la garsoniera de 11 mp din Cluj. Nu doar internauţii au comentat la anunţul postat de agenţia imobiliară, ci şi Primăria comunei Ciugud, dar şi Ministerul Afacerilor Interne.

Citeşte şi: Clujul, pe primul loc în topul celor mai scumpe locuinţe. Cât costă o garsonieră de 24 de metri pătraţi

Val de glume la garsoniera de 11 mp din Cluj

Sutele de reacţii au făcut ca postarea să devină virală pe Facebook. „Îmi place oglinda aia care dă iluzia de extra spațiu”, a scris unul dintre internauţi. „Se poate ridica din easybox?”, a întrebat altcineva.

Dacă unii au spus că seamănă cu o casă de păpuși sau că praful nu are loc să se depună, Primăria comunei Ciugud a spus că se închiriază cu „un manual special de utilizare. Că tot este astăzi Ziua Internațională a Râsului și a Fericirii” și postează o imagine cu coperta unei cărți despre claustrofobie.

Printre instituțiile din România care au reacționat la anunț se află și Ministerul Afacerilor Interne: „Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful!”.

Pe lângă metrou, Clujul va avea şi telegondolă

Pe lângă metrou, Clujul va avea şi telegondolă, asta susţine arhitectul Cătălin Iclozan, coordonatorul echipei de proiectare a cartierului Transilvania Smart City (TSC). Acesta a vorbit despre proiectul care este privit, de public, ca o poveste științifico-fantastică.

Telegondola se face. Avem deja niște intenții de PUZ (plan urbanistic zonal n.r.) pentru ea, avem și un traseu. Suntem acum la acordul fin, încât să vedem cum facem ca această telegondolă să meargă pe mijlocul bulevardului, pe deasupra, și să nu incomodeze blocurile care vor fi în vecinătate. Nu foarte aproape.

Ar fi neplăcut să stau la etajul al treilea și să-mi treacă pe lângă balcon niște băieți care se duc la aeroport. Deci suntem atenți la ce înălțime va trece, astfel încât locuirea să nu fie afectată în niciun fel”, a explicat Cătălin Iclozan, potrivit Media9.ro. (Vezi AICI imagini)