Garsoniera de lângă Bucureşti care se vinde cu 25 000 de euro. De ce costul este unul mai mic

Un agent imobiliar, care este și creator de conținut pe rețelele de socializare, a prezentat "secretul" prin care o garsonieră de lângă Bucureşti poate fi cumpărată cu 25 000 de euro. De asemenea, ea poate fi închiriată cu 1000 de lei.

19 mai 2023, 15:42
Garsoniera de lângă Bucureşti care se vinde cu 25 000 de euro. De ce costul este unul mai mic

Agentul imobiliar a prezentat nu una, cu patru garsoniere, care costă 100 000 de euro, 25 000 de euro fiecare. Garsonierele se află în Militari Residence, un cartier localizat în Chiajna, Ilfov, cunoscut pentru prețurile reduse atât la chirii, cât și pentru achiziționarea de imobile.

Citeşte şi Accident grav pe DN1, în zona Bănești. Nouă persoane au fost implicate, printre care doi copii

„De ce sunt 100.000 de euro? Pentru că sunt la demisol. Au 30 de metri fiecare, mobilate și utilate. Chirie, în jur de 1.000 de lei fiecare. Avem spațiul de locuit, geamul de la demisol, un pat, stânga cum intri e baie cu cadă, oglindă, ventilația. În stânga avem o micuță bucătărie, masă, două scaune, mobilier, centrala și geamul, iar aici avem un frigider. Cam ăsta e nivelul, vedeți după cum e parcată mașina, asta înseamnă demisol”, a spus agentul imobiliar pe rețelele de socializare.

Citeşte şi Mesajul halucinant pe care i l-a trimis Denisa iubitului ei înainte să fie spulberată de tren. ”Știu că vrei să mă distrugi!”

Fiecare garsonieră are 30 de metri pătraţi. Cartierul Militari Residance este situat la doar câteva minute de mers pe jos de la stația de metrou Preciziei. Ca puncte slabe sunt  aglomerația, multe drumuri neasfaltate, noroiul, dar și construirea imobilelor atât de aproape unele de altele.