Mesajul halucinant pe care i l-a trimis Denisa iubitului ei înainte să fie spulberată de tren. ”Știu că vrei să mă distrugi!”

Apar noi detalii halucinante în cazul morții Denisei, fata de doar 19 ani care a fost spulberată de tren într-un tunel pe calea ferată, în Bumbești-Jiu.

19 mai 2023, 14:29
Mesajul halucinant pe care i l-a trimis Denisa iubitului ei înainte să fie spulberată de tren. ”Știu că vrei să mă distrugi!”
Mesajul halucinant pe care i l-a trimis Denisa iubitului ei înainte să fie spulberată de tren.

Mesajul halucinant pe care i l-a trimis Denisa iubitului ei înainte să fie spulberată de tren. Fata a decis să își pună capăt zilelor după ce iubitul ei a postat mai multe fotografii și filmulețe compromițătoare cu ea pe diverse site-uri pentru adulți.

Citește și Altar de candele la liceul unde au învățat cei trei tineri care au sfârșit în accidentul din Mehedinți. ”Veniți înapoi, că vă plâng toți​, sunteți prea tineri”

Mesajul halucinant pe care i l-a trimis Denisa iubitului ei înainte să fie spulberată de tren

„La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au fost sesizați despre faptul că un tren a accidentat mortal o femeie. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tren care circula pe relația Craiova-Petroșani, între stațiile Valea Sadului și Meri, într-un tunel a accidentat mortal o femeie. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul femeii. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

În momentul cumplitei tragedii, fata nu avea supra sa niciun document așa că polițiștii au încercat să o identifice cu ajutorul unor fotografii. Familia fetei, a recunoscut-o după geaca pe care o purta.

Moartea fetei a stârnit un val de reacții negative la adresa iubitului ei care a postat imaginile compromițătoare pe site-urile pentru adulți. Internauții au dat de pământ cu iubitul Denisei pe care îl consideră autorul moral al acestei tragedii.

„100 de poze ai pus, acum le-ai șters”

„Ești fericit acum ai terminat-o?”

„Nu ți-aș dori să ajungi la pușcărie, dar să fi judecat pentru fapte”

„Nu vor apuca să-l lege, probabil se va duce și el după ea, am auzit că ar vrea să facă asta ( să se sinucidă)”

„Nu e neapărat de ce a trimis pe grup, a trimis și la colegii de clasă, peste tot”

„ Oricum nu e în țară și nu e din Oltenia”

„ Omul e bipolar, ce să mai. Astăzi punea 500 poze drept răzbunare, mâine zicea că au reînceput să vorbească și să-și repare „relația”. Apoi săptămâna viitoare, după ce se certau, le reposta”

„ Ăla a trimis pozele peste tot, absolut peste tot, grupuri de Facebook și etc. colegi, profesori. Aia e adevărata problemă și ideea este că cineva trebuia să facă ceva, ori aia de la școală (profesorii), ori mă-sa, ori cineva apropiat ei”, sunt o parte dintre comentariile scrise de internauți pe Telegram.

În replică, tânărul care nu a mai putut să facă față avalanșelor de mesaje, a publicat ultimele conversații pe care le-ar fi avut cu Deinsa.

„Pentru că asta vezi în natură, țâte wow…așa și. Mă afectează modul în care gândește lumea și sincer îți zic. Am empatie pentru tine undeva în adâncul sufletului, pentru că am fost ca tine. Stai liniștit nu m-am pupat cu niciun băiat și nu m-am luat în brațe cu nimeni. Știu că vrei să mă distrugi! Puteam acum să trec prin viață să-mi văd de ale mele pentru că nu mă afectează că-mi văd unii corpul, dar mă afectează gândirea noastră ca oameni.

Mă duc acum pe șinele de tren, fără nicio ezitare pentru că simt că nu mai vreau greșeli. Și eu am fost ca tine, m-am comportat ca tine de aia am empatie pentru tine” este mesajul pe care i l-ar fi trimis Denisa chiar înainte să facă gestul extrem.

Acum, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările producerii tragicului eveniment.

Citește și Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul din Mehedinți. Cristina, Laura și Mădălin au sfârșit pe loc, după o depășire ilegală