„Gata! Lumea mea a apus!”. Cât de mult s-a schimbat viața lui Florin Zamfirescu de când s-a pensionat: „A fost un șoc”

În vara anului 2019 Florin Zamfirescu a susținut ultimul spectacol, după care s-a mutat la țară, alături de actuala lui soție, Daciana Toma.

13 oct. 2023, 16:33

Florin Zamfirescu a făcut dezvăluiri emoționante, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum, artistul a făcut o serie de declarații emoționante despre viața sa, după anii petrecuți în fața publicului. Florin Zamfirescu recunoaște că retragerea sa din lumina reflectoarelor i-a provocat un șoc, mai ales că a luat această decizie în urma unui șir de eveimente.

„A fost un șoc. Sunt vreo 6-7 ani. Domnule, a fost un mic șoc, pentru că a venit intempestiv. A venit un pic brusc din cauza acelei persoane al cărei nume nu am să îl mai pronunț în viața mea. Cine știe despre cine e vorba știe, cine nu știe, nu știe și nu vreau să mai știe.(…) M-am obișnuit cu liniștea, m-am obișnuit cu lipsa de program. Adică, programul mi-l fac eu. Nu îmi mai face nimeni programul, și asta mi se pare foarte bine. M-am adaptat, mi-e bine.”, a mărturisit Florin Zamfirescu pentru Viva.ro.

Ce s-a ales de Ghiță Ciobanul, după ce nu a mai apărut la TV. Cu ce se ocupă oierul din Jina, la 10 ani de la reclama care l-a făcut celebru

Florin Zamfirescu a primit mai multe propuneri pentru a juca în filme sau piese de teatru

Actorul recunoaște că au venit destul de multe propuneri de a juca în filme și piese de teatru, după ce s-a pensionat. Chiar și așa, Florin Zamfirescu spune că a luat o decizie fermă atunci când s-a retras.

„A venit. Propuneri din acestea au tot venit. Și pentru teatru, și pentru film. Și le-am răspuns uneori, chiar cu regret, că, dacă m-am retras, retras rămân. Adică nu vreau să mă joc de-a alba-neagra, de-a uite-o, nu e, m-am retras, am revenit… Gata! Lumea mea a apus. Eu acum trăiesc, mă uit în jur și-mi dau seama că trăiesc într-o lume total diferită. Mă uit și la tinerii actori, talentați, că talentul nu dispare, dar sunt pe un alt calapod. Au alte gusturi.”, a mai spus actorul pentru sursa menționată anterior.

Anamaria Prodan, după ce a apărut pe Burj Khalifa, a spus tot despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf: „Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău!”

Cum a ajuns Zamfirescu să doarmă în cimitir

Florin Zamfirescu a fost invitat în cadrul podcast-ului ”Altceva”, realizat de Adrian Artene, acolo unde a povestit cum a ajuns să doarmă în cimitir, chiar înainte să intre la teatru.

„Ce m-a îndemnat spre această meserie, în afară de mama, este că am citit o carte de la bibliotecă, scrisă de Ion Manolescu, artistul poporului. Eu am dat admitere la facultate dormind în Cimitirul Bellu noaptea, pe băncuța de la mormântul lui Ion Manolescu. N-aveam unde să dorm. Intram în Bellu, rămâneam, se făcea noapte și era o băncuță acolo. Eu dormeam că dimineața mă duceam la admitere, la examen”, a spus Florin Zamfirescu, în podcast-ul moderat de Adrian Artene.