Ce s-a ales de Ghiță Ciobanul, după ce nu a mai apărut la TV. Cu ce se ocupă oierul din Jina, la 10 ani de la reclama care l-a făcut celebru

Cu ce se ocupă Ghiță Ciobanul, la 10 ani de când a apărut într-o reclamă celebră. Ce meserie are acum oierul din Jina.

13 oct. 2023, 09:30
Ce s-a ales de Ghiță Ciobanul, după ce nu a mai apărut la TV. Cu ce se ocupă oierul din Jina, la 10 ani de la reclama care l-a făcut celebru
Ce s-a ales de Ghiță Ciobanul la 10 ani de când apărea la TV

Ce mai face Ghiță Ciobanul în prezent, după ce în urmă cu 10 ani era protagonistul unui celebru spot publicitar. Oierul, pe numele său real Gheorghe Dănulețiu, se dedică în totalitate familiei, dar și ocupației sale preferate. Bărbatul care a devenit cunoscut în 2013 a intrat acum într-un con de umbră.

Acesta și-a încercat norocul cu o afacere în Capitală, însă drumurile lungi de la Cluj la București l-au făcut să renunțe la visul său. Afacerea din Sectorul 4 îi aducea bani, dar programul încărcat l-a convins să pună lacătul.

Citește și: Ghiță Ciobanul, în audiență la premierul Ciucă pentru a-i cere sprijinul. Ce i-a promis prim-ministrul oierului

În prezent, Ghiță Ciobanul are o fermă de animale situată între Zalău și Cluj. Are peste o mie de oi care îi ocupă tot timpul. Bărbatul are 38 de ani și își iubește meseria la care nu va renunța prea curând.

„În reclame mai joc dacă mi se potrivește un rol. dar nu mă duc să fac orice, doar ce îmi convine. Eu am activitatea mea, meseria mea de bază este oieritul”, a declarat Ghiță Ciobanul în luna martie pentru click.ro.

În luna iunie a acestui an, fermierul a fost nevoit să apeleze numărul de urgență după ce i-au dispărut mai multe oi de la stână. Furtul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7, paguba ridicându-se la valoarea de peste 3.600 de lei.

Citește și: Ciobanul Ghiţă, apel disperat la 112 după ce hoţii i-au furat mioarele

Oamenii legii au anunțat că au găsit vinovații într-un timp destul de scurt. Este vorba despre doi bărbați din comuna Dragu, județul Sălaj, în vârstă de 21, respectiv 28 de ani. Ambii sunt anchetați pentru furt calificat.

Ghiță Ciobanul este și un familist convins. Și-a cunoscut soția în timp ce se afla cu oile la păscut în zona Zalăului și s-au căsătorit după numai doi ani de relație. El a știut din prima că femeia este sufletul său pereche, așa că i-a cerut numărul de telefon și au început să vorbească. Prima întâlnire a avut loc chiar la ea acasă. Andreea i-a dăruit trei copii.

„Mereu este alături de mine și ne susținem unul pe celălalt”, a mai spus oierul pentru sursa citată.