Gaz Metan, performanţă istorică după 1-0 cu Dinamo. Număr de striptease după calificarea în play-off. Viitorul lui Hagi, în play-out

Victorie istorică pentru Gaz Metan! Medieşenii s-au impus cu scorul de 1-0 în faţa lui Dianamo. Golul marcat de către Dumitru Cardoso în minutul 14 a calificat-o astfel pe echipa lui Edward Iordănescu pentru prima dată în play-off-ul Ligii 1.

23 feb. 2020, 16:34
Gaz Metan, performanţă istorică după 1-0 cu Dinamo. Număr de striptease după calificarea în play-off. Viitorul lui Hagi, în play-out

Formaţiile Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu şi-au asigurat prezenţa în play-off-ul Ligii I, în urma rezultatelor obţinute, duminică, în ultima etapă a sezonului regulat. Gaz Metan Mediaş a învins Dinamo, scor 1-0, şi a acumulat 43 de puncte, în timp ce Astra Giurgiu a remizat cu Sepsi OSK, scor 2-2, şi încheie sezonul regulat cu 42 de puncte. FC Viitorul a încheiat la egalitate cu Academica Clinceni, scor 0-0, iar cu 40 de puncte la finalul sezonului regulat ocupă locul 7, care însă nu-i aduce calificarea în play-off. 

Gaz Metan Mediaş s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii 1 după victoria, 1-0, împotriva lui Dinamo, iar după meci s-a declanşat nebunia la vestiar. Tonul a fost dat chiar de către preşedintele Ioan Mărginean. 

Oficialul celor de la Mediaş a fost cel mai fericit după calificarea în play-off. Ioan Mărginean a exultat de fericire după ce s-a terminat meciul, dar spectacolul nu s-a oprit aici. Mărginean a „jonglat” cu mai multe sticle de şampanie şi a încheiat bucuria cu un mic număr de striptease.  

Euforic fiind, Mărginean şi-a dat jos cravata şi cămaşa, dar a fost scos din vestiar în momentul în care a rămas la bustul gol. 

Gaz Metan intră în play-off de pe locul patru, cu 43 de puncte.